Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

BRUTÁLNA PREMENA hollywoodskeho záletníka: Pohľad na jeho vychudnutú postavu desí!

Scott Disick Zobraziť galériu (3)
Scott Disick (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Americká televízna hviezda a bývalý partner Kourtney Kardashian (44) - Scott Disick (40) v týchto dňoch poriadne šokoval svojou premenou. Na fotkách, ktoré sa podarilo spraviť bulvárnym fotografom, totiž pôsobí extrémne vychudnuto a mnohí fanúšikovia sa začali báť o jeho zdravotný stav.

Disick sa preslávil hlavne vďaka reality šou Keeping Up with the Kardashians, kde sa objavoval po boku Kourtney Kardashian. S tou tvoril pár od roku 2005 a počas ich 10-ročného vzťahu sa im narodili 3 deti.

Scott Disick, Kourtney Kardashian
Zobraziť galériu (3)
Scott Disick, Kourtney Kardashian  (Zdroj: SITA)

Najnovšie zábery známeho sukničkára však spôsobili poriadne veľký rozruch. V sobotu sa totiž ukázal v Los Angeles po boku dámy, o ktorej sa okamžite začalo hovoriť ako o jeho novej známosti. Tieto špekulácie však vystriedali obavy fanúšikov o jeho zdravie.

Tých má len na sociálnej sieti Instagram viac ako 29 miliónov a niektorým z nich pripadal až nezdravo vychudnutý. V poslednej dobe prešiel výraznou redukciou váhy, avšak podľa mnohých to už s chudnutím prehnal. 

Scott Disick
Zobraziť galériu (3)
Scott Disick  (Zdroj: Profimedia)

Disick je otcom spomínaných troch detí Kourtney Kardashian - synov Masona (14) a Reigna (9) a dcéry Penelope (11). V posledných dňoch sa nahlas hovorilo o tom, že sa dal dokopy so svojou ex Chloe Bartoli, avšak najnovšie zábery dokazujú, že sa jeho slabosť pre ženy vôbec nezmenila. 

Viac o téme: Scott Disick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu