Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásna modelka šokovala outfitom: Spredu pohoda, keď sa otočila... PREBOHA!

Amelia Hamlin Zobraziť galériu (7)
Amelia Hamlin (Zdroj: Instagram)

MILÁNO - Milánsky týždeň módy priniesol viacero zaujímavých momentov! O jeden z nich sa postarala aj mladá herečka a modelka Amelia Hamlin (21), ktorá predvádzala na prvý pohľad obyčajný outfit. Keď sa však na mladú Američanku pozreli prítomní zozadu, zostali v nemom úžase.

Pozornosť milovníkov módy v týchto dňoch smeuje do Milána. Počas Fashion Weeku sa tu koná jedna módna prehliadka za druhou. Spomínaná Amelia Hamlin sa na móle postarala o poriadne prekvapivý moment. Na prehliadke, ktorú organizoval taliansky dizajnér Giuliano Calza, totž viacrým vyrazila dych. Na prvý pohľad sa jej outfit ničím nelíšil od ostatných. Keď však prítomní uvideli mladú modelku zozadu, zostali v miernom šoku. Jej nohavice totiž z tejto strany odhaľovali viac, než zakrývali.

Amelia Hamlin
Zobraziť galériu (7)
Amelia Hamlin  (Zdroj: Instagram)

Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram písala o milánskych módnych dňoch ako o splnenom sne. „Nie ja šanca, že toto je môj skutočný život a práve sa dejú tieto veci. Robíte si zo mňa srandu? Toto bol odmalička môj sen. Vďaka, že ste vo mňa verili a zaradili ste ma do vašej vízie" napísala mladá hviezda.

 

Viac o téme: Amelia Hamlin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu