Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tri deti s tromi mužmi: Takto Menzelová utajila posledné tehotenstvo!

Olga Menzelová so svojimi tromi mužmi a najmladším synom.  Zobraziť galériu (4)
Olga Menzelová so svojimi tromi mužmi a najmladším synom. (Zdroj: Instagram OM)

PRAHA - Len v týchto dňoch prasklo tajomstvo vdovy po Jiřím Menzelovi. Pred vyše rokom porodila Olga Menzelová syna, o ktorom sa verejne nevedelo. A otcom nebol jej manžel. Každé dieťa má s iným mužom a teraz prezradila, ako to u nich fungovalo a ako posledné tehotenstvo tajila.

Keď českí novinári začali zisťovať, čo je pravdy na tom, že má Menzelová utajeného syna, sama zverejnila jeho fotografie na sieti Instagram. Z jej slov navyše vyplývalo, že otcom nebol jej zosnulý manžel, slávny režisér Jiří Menzel. 


Vdova po slávnom Menzelovi: Ďalšie dieťa... Toto je jej utajovaný syn!


To by znamenalo, že má každé dieťa s iným mužom - s režisérom Jaroslavom Brabcom, s Jiřím Menzelom a egyptológom Miroslavom Bártom. „Myslím si, že nie som jediná, kto má troch otcov troch detí,” povedala Olga denníku Aha! 

Tri deti s tromi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram OM)

Podľa fotografií sa všetci dokonca stretávali. Blondínka priznala, že to chcelo diplomaciu, ale fungovalo to. „Je to tým, že všetci muži sú výnimoční a to si nesmierne vážim,” povedala s tým, že takúto veľkú šťastnú rodinu by určite chcelo viacero ľudí. 

Ako prezradila, na tretie dieťa sa Jiří Menzel mimoriadne tešil, i keď nebolo jeho. „Jirka bol prvý, kto ma hladil po brušku a úplne jasne vyhlásil, že to bude chlapec. Nemohol sa ho dočkať,” tvrdí vdova. „Keď boli s Albertom spolu, tak obaja žiarili,” dodala. 

Tri deti s tromi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram OM)

Tehotenstvo sa Olga rozhodla utajiť. V posledných rokoch sa starala o chorého manžela a chcela všetkým dopriať pokoj a súkromie. Obliekala sa teda tak, aby na nej nič nebolo poznať a dva týždne po pôrode dokonca cielene zverejnila fotografiu v plavkách. Ako denník informoval, Albert sa narodil v auguste 2019 na Malorke. 

Olga Menzelová tri mesiace pred pôrodom
Zobraziť galériu (4)
Olga Menzelová tri mesiace pred pôrodom  (Zdroj: Instagram OM)

Viac o téme: Jiří MenzelOlga Menzelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu