Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Posledné FOTO Jiřího Menzela pred smrťou: Závažné rozhodnutie za 20 miliónov!

Jiří Menzel Zobraziť galériu (5)
Jiří Menzel (Zdroj: Bioscop)

PRAHA - V nedeľu obletela svet správa, že zomrel oscarový režisér Jiří Menzel. Napriek zdravotným problémom si s manželkou Olgou nepripúšťali, že by koniec mohol nastať takto skoro. Len nedávno totiž kúpili vilu za viac ako 20 miliónov českých korún (cca 755 tisíc eur).

Jiří Menzel bojoval so zdravotnými problémami už v roku 2017. Dokonca sa podrobil aj operácii mozgu. Dlhé mesiace strávil v nemocnici a následne v rehabilitačnom zariadení. Až po roku bol prepustený do domácej starostlivosti. 

Od októbra 2018 sa o neho starala manželka Olga. „Jirka nechodí a staráme sa o neho 24 hodín denne,” povedala producentka v rozhovore pre Top Star. A jej slová potvrdzuje aj posledná fotografia slávneho režiséra, ktorú zverejnila na svojom profile na sieti Instagram. 

Jiří Menzel
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram OM)

Napriek zdravotným obmedzeniam však Olga tvrdila, že jej manžel určite nie je zatrpknutý. „On sa stále raduje. Stále má ten svoj zmysel pre humor a veľa sa spolu nasmejeme,” povedala. 

Zrejme preto nečakala, že by jej muž náhle odišiel z tohto sveta. A nedávno spolu urobili pomerne vážne rozhodnutie. Kúpili si novú vilu, na ktorú si vzala hypotéku vo výške 20 miliónov korún. „Milí priatelia, zdravím vás uprostred leta z vynútenej rekonštrukcie nášho nedávno kúpeného bývania. No nevešiame hlavu, mávame a prajeme krásne leto,” napísala Menzelová v príspevku, ku ktorému priložila práve spomínanú fotografiu Jiřího na vozíčku. 

Ako v čase kúpy informoval Blesk, išlo o veľkú investíciu, okrem 20-miliónovej hypotéky kvôli tomu predala aj byt, ktorý dovtedy vlastnila v Prahe. Splátky podľa jej slov dosahujú výšku 83-tisíc korún (viac ako 3000 eur) mesačne.  

Posledné FOTO Jiřího Menzela
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram OM)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Olga Menzelová (@olgamenzelova),

 

Viac o téme: Jiří Menzel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu