Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vdova po slávnom Menzelovi: Ďalšie dieťa... Toto je jej utajovaný syn!

Olga Menzelová so zosnulým manželom Jiřím Menzelom Zobraziť galériu (4)
Olga Menzelová so zosnulým manželom Jiřím Menzelom (Zdroj: Instagram OM)

PRAHA - Keď Olga Menzelová prvýkrát otehotnela, s dieťaťom potom žila s režisérom Jaroslavom Brabcom. Neskôr sa vrátila k manželovi Jiřímu Menzelovi a otehotnela druhýkrát. Tretie tehotenstvo sa jej podarilo úplne utajiť. Keď sa ale aktuálne novinári začali zaujímať o jej syna, sama zverejnila jeho fotografie. Aj s menom ďalšieho muža, ktorý je zrejme jeho otcom.

Evidentne len jedno z troch detí Olgy Menzelovej je potomkom jej slávneho manžela. Keď sa narodila jej prvá dcéra Anička, rok a pol po pôrode žila s režisérom Jaroslavom Brabcom. Spočiatku zahmlievala, či je otcom, ale neskôr sa objavoval dokonca aj na fotografiách s Olginým mužom. 

S tým má zrejme druhú dcéru Evu Mariu. Lenže málokto tušil, že Olga má aj tretie dieťa. Ide o syna. Českí novinári sa túto informáciu dozvedeli a snažili sa ju overiť a získať fotografie utajovaného dieťaťa. Menzelová sa preto rozhodla zverejniť zábery so synom na sieti Instagram. 

Vdova po slávnom Menzelovi:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram OM)

Vdova po slávnom Menzelovi:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram OM)

„Zoznámte sa – najprenasledovanejšie dieťa – zrejme nielen v Prahe. Všetci vedia, že existuje, ale nikdy ho nikto nevidel, niekto ako Yetti. Náš Albísek,” napísala Olga, ktorá poprosila o rešpektovanie práva na súkromie. Pod príspevok sa však nepodpísala iba svojím menom. Záver znel: „Olga Menzelová a Miroslav Bárta.”

Práve tento 50-ročný egyptológ drží na najnovšom zábere na rukách malého Alberta. Ide o fotografiu, ktorá vznikla ešte za života Jiřího Menzela a okrem Bártu je na nej aj spomínaný Brabec. 

Vdova po slávnom Menzelovi:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram OM)

Viac o téme: Olga Menzelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu