Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TRAPAS známej speváčky: Och, to nemohla myslieť vážne!

Lana Del Rey Zobraziť galériu (9)
Lana Del Rey (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Toto jej nevyšlo! Mnohé slávne hviezdy sa usilujú využiť to, že sú pre svojich fanúšikov inšpiráciou. V časoch, keď svet sužuje pandémia COVID-19, ich napríklad nabádajú k tomu, aby nosili rúška. To si pred pár dňami dala na tvár aj speváčka Lana Del Rey (35). Výsledok je však dosť rozpačitý...

Lana Del Rey je úspešnou speváčkou, ktorá si skladby aj sama skladá. V týchto dňoch sa predviedla aj ako autorka básní, keďže jej vyšla kniha s názvom Violet Bent Backwards Over The Grass. V piatok sa v istom kníhkupectve konala autogramiáda, v rámci ktorej sa jej fanúšikovia mali možnosť s ňou stretnúť.

Paparazzom sa speváčku podarilo zvečniť cestou na podujatie. Na sebe mala biele šaty, ktoré doplnila rúškom. To sa síce na slnku pekne trblietalo, ale vôbec neplnilo svoju funkciu, keďže bolo ušité z nevhodného materiálu. 

Na speváčku sa teraz valí kritika zo všetkých strán. Jej sestra Caroline Grant ju však na sociálnych sieťach bráni. Jej slávna sestra vraj od každého dodržiavala dostatočný odstup a pred akciou mala údajne negatívny test na koronavírus. 

Len Del Rey cestou do kníhkupectva.
Zobraziť galériu (9)
Len Del Rey cestou do kníhkupectva.  (Zdroj: profimedia.sk)

Lana Del Rey svojim rúškom mnohých pobúrila.
Zobraziť galériu (9)
Lana Del Rey svojim rúškom mnohých pobúrila.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lana Del Rey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu