Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna speváčka zmenená na nepoznanie: Fanúšikovia zostali v šoku... Prirovnávajú ju k tejto legende!

Lana del Rey Zobraziť galériu (2)
Lana del Rey (Zdroj: SITA)

RIO DE JANEIRO - Známa speváčka a skladateľka Lana Del Rey (37) si dávala v posledných rokoch od koncertov pauzu. Jej prvý sólový koncert po viac ako troch rokoch tak samozrejme prilákal množstvo pozornosti a umelkyňa poriadne prekvapila svojím novým výzorom.

Lana Del Rey patrí medzi najtalentovanejšie hudobníčky svojej generácie. Jej spevácke a skladateľské umenie mohli fanúšikovia hudby počuť vo viacerých filmoch, do ktorých tvorila hudbu, ale aj v jej piesňach, ako sú napríklad Summertime Sadness, Born To Die či Young and Beautiful.

No posledné 3 roky však fanúšikovia márne čakali na jej sólové vystúpenie. To sa však zmenilo na brazílskom Mita Festival, ktorý sa uskutočnil v Rio de Janeiro. Tam okrem hudobnej šou zaujala aj svojím vzhľadom.

Mnohí jej priaznivci ju mali totiž po dlhej pauze problém vôbec spoznať. Slávna speváčka sa na festivale predviedla s novým účesom, ktorý sa dočkal veľkej vlny pozitívnych reakcii a mnohí ju prirovnávali k Marilyn Monroe.

Lana Del Rey
Zobraziť galériu (2)
Lana Del Rey  (Zdroj: Profimedia)

Lana Del Rey tak tento rok potešila svojich fanúšikov už po druhýkrát. V marci totiž vydala svoj už 9. štúdiový album s názvom Did You Know There's a Tunnel Under Ocean Blvd. Toto vystúpenie však nebolo ani zďaleka ojedinelou udalosťou. V tomto a následujúcom roku sa predstaví ešte na 11 koncertoch a po ďalšej šou v Brazílii zamieri do Británie, kde 21. júna vystúpi na festivale Glastonbury. 

Viac o téme: Lana Del Rey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu