Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa speváčka zbalila na zoznamke tohto fešáka: Aha, čo spravil po pár mesiacoch!

Lana Del Rey Zobraziť galériu (13)
Lana Del Rey (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Šťastná a zamilovaná! Speváčka Lana Del Rey (35), pre ktorej tvorbu je typická melancholická hudba, prežíva priaznivé obdobie. Môže za to spevák Clayton Johnson (31), ktorý jej pred pár mesiacmi vstúpil do života. Zaľúbenci sa spoznali na zoznamke a vyzerá to tak, že ich vzťah naberá čoraz vážnejšie kontúry.

Speváčka Lana Del Rey má za sebou viacero nevydarených vzťahov. Naposledy randila s policajtom Seanom Larkinom, s ktorým sa zhruba pred rokom rozišli. Umelkyňa však na lásku nezanevrela. Toho pravého si dokonca hľadala prostredníctvom rôznych zoznamkových aplikácií. A tam natrafila na fešného speváka Claytona Johnsona. 

Clayton Johnson je novým frajerom speváčky Lany Del Rey.
Zobraziť galériu (13)
Clayton Johnson je novým frajerom speváčky Lany Del Rey.  (Zdroj: Instagram)

Podľa medializovaných informácií tvoria zamilovaný pár len niekoľko mesiacov. Na sociálnej sieti Instagram sa vzájomne followujú ešte len od augusta. A vyzerá to tak, že vzťah berú ozaj vážne. Lana totiž v uplynulých dňoch vystúpila v šou Jimmyho Fallona a na ruke sa jej jagal šperk pripomínajúci snúbny prsteň. 

Fanúšikovia známej speváčky neskrývajú nadšenie. Clayton je totiž fešák a pri pohľade na herečkinu usmiatú tvár niet pochýb, že po jeho boku je šťastná. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy ju uvidíme vo svadobnom...

Lana Del Rey počas vystúpenia zaujala prsteňom na ruke. Podľa medializovaných informácií sa s Claytonom Johnsonom zasnúbili.
Zobraziť galériu (13)
Lana Del Rey počas vystúpenia zaujala prsteňom na ruke. Podľa medializovaných informácií sa s Claytonom Johnsonom zasnúbili.  (Zdroj: NBC)

Viac o téme: Lana Del ReyClayton Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu