Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Seriálová herečka varila a... Preboha!

Ariel Winter Zobraziť galériu (6)
Ariel Winter (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Zaliala ju krv! Seriálová herečka Ariel Winter (22) prežila v uplynulých dňoch poriadne nepríjemné chvíle. Počas varenia sa totiž zranila tak, že skončila v rukách zdravotníkov.

Galéria: Ariel Winter
Ariel Winter, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v seriáli Moderná rodina, sa nedávno rozhodla potešiť svojho frajera tým, že mu navarí. Pokojné chvíle sa však razom zmenili na drámu. Kráska totiž krájala paradajky a vo chvíľke nepozornosti si odrezala z prsta. 

„Rozprávali sme sa a zrazu sa to stalo. Bola som veľmi šokovaná,” povedala na margo toho Ariel, ktorá dodala, že rana jej silno krvácala. Dvojica sa hneď ponáhľala do nemocnice. Herečkin frajer dal odrezaný kúsok prsta do sáčku, ktorý po príchode do nemocnice odovzdal sestričke. „Ona mi ho podala a ja som si vôbec neuvedomila, čo v ňom je. Ja som ho nechtiac vyhodila do koša,” dodala herečka.  

Fanúšikovia majú o herečku pochopiteľne strach. „Bolí to a nebola to vôbec sranda. Ale dobre sa o mňa postarali a som v poriadku,” uzavrela herečka, ktorú paparazzi nafotili v uliciach s obviazaným prstom.  

Paparazzi nafotili Ariel Winter v uliciach. Zranený prst mala obviazaný.
Zobraziť galériu (6)
Paparazzi nafotili Ariel Winter v uliciach. Zranený prst mala obviazaný.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu