Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladá herečka vybehla do ulíc: Bez mejkapu a podprsenky!

Ariel Winter Zobraziť galériu (5)
Ariel Winter (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - S týmto zrejme nerátala! Ariel Winter (21) nepatrí medzi najslávnejšie herečky. Zrejme aj preto si nepotrpí na to, aby bola tip-top za každých okolností. Pred pár dňami si vybehla do ulíc a neušla pri tom pozornosti paparazzov. Tí ju zvečnili v takej podobe, na akú nie sme zvyknutí.

Vždy keď sa Ariel Winter ukáže v spoločnosti, je dokonale upravená a na sebe má zväčša zaujímavý outfit. Herečka, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v seriáli Moderná rodina, sa netají tým, že sa v minulosti trápila pre svoje prirodzene veľké prsia. Keď si ich však dala zmenšiť, jej život sa výrazne zmenil. 

Galéria: Ariel Winter je v spoločnosti vždy dokonale upravená.
Tmavovláska si napríklad môže dovoliť pobehovať bez podprsenky. Tú nechala doma aj nedávno, keď si odbehla na rýchly nákup. Paparazzom sa ju podarilo zvečniť priamo v obchode. Na sebe mala jednoduché biele tričko, pod ktorým sa jej jasne črtali bradavky. 

Zaujímavý bol ale aj pohľad na herečkinu tvár. Na nej by ste márne hľadali nánosy líčidiel. Ariel bola bez mejkapu a za nás jej prirodzenosť celkom pristane. Súhlasíte?

Ariel Winter vybehla na nákup bez mejkapu i podprsenky.
Zobraziť galériu (5)
Ariel Winter vybehla na nákup bez mejkapu i podprsenky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu