Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Laufer (80) je už 10 dní v umelom spánku: Srdce nebolo jediné... Zlyhala mu vraj aj iná životne dôležitá funkcia!

Josef Laufer je už 10 dní v umelom spánku. Zobraziť galériu (4)
Josef Laufer je už 10 dní v umelom spánku. (Zdroj: Miloš Schmiedberger)

PRAHA - Cez víkend sme na Topkách informovali, že herec Josef Laufer (80) je v umelom spánku. Malo ísť o pomerne jednoduchý zákrok - operáciu kolena. Počas nej sa však známemu Čechovi zastavilo srdce a lekári museli bojovať o jeho život. No ako informujú české médií, zlyhať mu mala aj iná životne dôležitá funkcia!

Hoci Josef Laufer už 10 dní leží na koronárnej jednotke v pražskej nemocnici Na Homolke, na verejnosť sa táto informácia dostala až cez víkend. Herec bol pôvodne hospitalizovaný kvôli operácii kolena - tá sa však skomplikovala a spevákovi zlyhalo srdce. „Lekárom sa ho podarilo nahodiť, ale museli ho uviesť do umelého spánku,“ potvrdil českému Blesku zdroj.

Galéria: Josef Laufer

No podľa najnovších informácií spomínaného portálu okrem srdca malo zahaprovať ešte niečo iné zo životne dôležitých funkcií. Práve preto museli Laufera uviesť do umelého spánku a napojiť na prístroje. Aktuálne má byť jeho stav stabilizovaný, no lekári ho stále nechcú prebudiť. 


Hviezda z Kameňáku bojuje v nemocnici o život: Zástava srdca!


„V umelom spánku si odpočinie, mozog sa poriadne okysličí a telo sa bude snažiť nabrať ďalšiu silu k životu,“ povedal včera zdroj Blesku. „Veľmi dôležité je, že je stabilizovaný,“ zdôraznil človek z nemocnice s tým, že Laufer ešte vyhraté nemá. „Záleží na tom, ako má silný organizmus a či to zvládne mozog,“ dodal.

Viac o téme: Josef Laufer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu