Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

On jej dal košom, ona si našla iného: Sexica z Farmy má za Mateja náhradu... FOTO Ďalšia potetovaná kopa svalov!

 Sexica z Farmy má za Mateja náhradu Zobraziť galériu (3)
Sexica z Farmy má za Mateja náhradu (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na Farme pôsobili ako dokonalý párik a vyzeralo to tak, že ich vzťah bude pokračovať aj po návrate do reality. Mnohí tomu síce neverili, na istý čas však Mirka Csorbová (19) a Matej Jurkovič (41) zostali spolu. Onedlho nato však prišiel zlom, párik sa rozišiel a cez sociálne siete si vymieňali útočné odkazy. No a teraz...

Krátko po tom, čo vyšiel najavo ich rozchod, Mirka priznala, že niekoho má. V marci uverejnila prvú fotografiu, kde pusinkuje vysokého neznámeho muža. K záberu pridala iba jednoduché srdiečko, ktoré v podstate hovorilo za všetko. Po pár dňoch však svoju novú lásku začala prezentovať čoraz viac, na každej jednej snímke cítiť ich vzájomnú náklonnosť. 

Galéria: Mirka Csorbová

Mirka Csorbová s novým priateľom.
Zobraziť galériu (3)
Mirka Csorbová s novým priateľom.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Nový frajer sexi východniarky trochu pripomína Mateja. Je vysoký, svalnatý, nechýba ani kopa tetovaní, brunetku teda evidentne priťahujú práve takéto typy. Zo zverejnených príspevkov vidno, že medzi dvojicou to perfektne klape, naposledy Mirka  zverejnila "bumerang" s ich spoločnou bozkávačkou, ktorú si strihli pred objektívom telefónu, podobných záberov s nežnosťami má na svojom profile viac než dosť.

A o tom, že to s ním myslí vážne, svedčia aj jej nedávne slová. „Tohto muža si raz vezmem,” napísala k spoločnej fotografii. Snáď teda tentokrát bude mať šťastie.

Bývalá farmárka to so svojou láskou myslí vážne.
Zobraziť galériu (3)
Bývalá farmárka to so svojou láskou myslí vážne.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Viac o téme: FarmaMatej JurkovičMirka Crobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu