Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bond girl Olga Kurylenko porazila KORONAVÍRUS: Bez lekárov a nemocnice, teraz radí ostatným!

Olga Kurylenko je už zdravá. Zobraziť galériu (4)
Olga Kurylenko je už zdravá. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Skvelé správy z Londýna! Po dvoch týždňoch sa sexi predstaviteľke Bond girl Olga Kurylenko (40) podarilo úplne zotaviť z nákazy vírusom COVID-19. Herečka opísala priebeh choroby i liečbu a aj ostatným radí, ako boj s vírusom prežiť.

Presne pred týždňom sa krásna herečka podelila so svojimi fanúšikmi o znepokojujúce správy. Na sociálnej sieti priznala, že sa nakazila novým vírusom COVID-19, ktorému už žiaľ po celom svete podľahli tisícky obetí. Brunetku už týždeň trápili vysoké horúčky a únava, a preto sa nechala otestovať.

Galéria: Olga Kurylenko

 

Opäť plná síl

Po dvoch týždňoch sa Olga ozvala opäť, no tentokrát už s dobrou správou. Zákerný vírus sa jej podarilo poraziť a znovu sa cíti výborne. „Jeden týždeň som sa cítila veľmi zle a väčšinu času som strávila v posteli, spala som, mala som vysoké teploty a bola som veľmi unavená. Ku koncu druhého týždňa som sa už cítila úplne v poriadku. Kašeľ takmer zmizol a i keď ráno ešte stále kašlem, cez deň sa to stratí. Cítim sa skvele!” opisuje na svojom Instagrame a vlieva tak ľuďom nádej a pozitívnu energiu.

Olga Kurylenko je už zdravá a opäť sa môže naplno venovať svojmu synovi.
Zobraziť galériu (4)
Olga Kurylenko je už zdravá a opäť sa môže naplno venovať svojmu synovi.  (Zdroj: Instagram O.K.)

Herečka, ktorá konečne môže tráviť vzácne chvíle so svojím synčekom, bez problémov odpovedá na zvedavé otázky svojich fanúšikov a podelila sa aj o to, ako sa s vírusom popasovala. Jej odpoveď vás však možno prekvapí. „Aké lieky mi predpísal lekár? ŽIADNE! Kázal mi užiť paracetamol v prípade, ak by som mala veľmi vysokú teplotu, alebo pociťovala veľkú bolesť. Avšak, užívala som vitamíny a doplnky stravy.” Brunetka však uvádza na pravú mieru, že vitamíny neliečia priamo chorobu, ale pomáhajú telu bojovať. Ona sama stavila na vitamíny C, E, B5, kurkumu a zinok.

Herečka Olga Kurylenko sa podelila o to, ako sa jej podarilo vírus poraziť.
Zobraziť galériu (4)
Herečka Olga Kurylenko sa podelila o to, ako sa jej podarilo vírus poraziť.  (Zdroj: Instagram O.K.)

Lepšie sa už cítia aj Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson. Snáď aj od tohto hollywoodskeho páru čochvíľa prídu tie najlepšie správy.

Bond girl Olga Kurylenko má pre fanúšikov pozitívne správy.
Zobraziť galériu (4)
Bond girl Olga Kurylenko má pre fanúšikov pozitívne správy.  (Zdroj: Instagram O.K.)

Viac o téme: KoronavírusOľga Kurylenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu