Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bolesť na hrudi aj kašeľ: Herečku Annu Šiškovú (59) testovali na COVID-19... Nakaziť sa mohla z troch strán!

Herečka Anna Šišková mala podozrenie, že by mohla mať nový koronavírus. Zobraziť galériu (4)
Herečka Anna Šišková mala podozrenie, že by mohla mať nový koronavírus. (Zdroj: Tv Prima)

BRATISLAVA - Strach z nebezpečného koronavírusu neobchádza ani známe tváre. Najnovšie žila v obave z nákazy známa slovenská herečka Anna Šišková (59). Začali sa u nej prejavovať príznaky ako bolesť na hrudi a kašeľ, navyše nakaziť sa mohla rovno z troch strán. Plavovláska sa preto nechala testovať!

Ako herečka pre markiza.sk prezradila, nakaziť sa mohla rovno od troch ľudí. Stretla sa totiž s kolegyňou, ktorá natáčala s Kanaďanmi – tí neskôr dostali horúčky, v kontakte bola aj s kamarátkou, ktorá má ďalšiu kamarátku a jej sestra má koronavírus. No a v neposlednom rade trávila čas aj so svojím vnukom, ktorého otec sa vrátil z Thajska. Herečka mala preto opodstatnenú obavu.

Galéria: Anna Šišková

„Takže z troch strán som si myslela, že to môžem mať a keď som ochorela a strašne ma bolelo na hrudi a mala som zvýšenú teplotu a kašľala som, tak som dostala taký strach, že som sa išla dať otestovať,“ prezradila Šišková.

Zašla preto na bratislavské Kramáre. „Lebo som videla, že sú tam také búdky a že tam môžem ísť autom a vlastne, že hneď mi to odoberú. Bola nedeľa, nevolala som ani svojej obvodnej doktorke a prišla som tam a musím povedať, že boli strašne milí. Nikto tam nebol, hneď mi odobrali vzorky a povedali mi, že o tri dni budem vedieť výsledok,“ opísala priebeh testovania.

Našťastie sa nebezpečný koronavírus u herečky nepotvrdil. „Dnes som sa dozvedela, že som negatívna. Tak mám strašnú radosť, že sa mi to nebude zhoršovať a že nemusím očakávať nejaké horúčky,“ dodala šťastná Šišková, ktorá má za sebou už 10 dní dobrovoľnej karantény. Čas doma, ako prezradila, si krátila šitím rúšok. „Určite, ak ste boli v kontakte s niekým a pociťujete nejaké príznaky, tak sa choďte dať otestovať. Mne sa dosť uľavilo. Držme sa, určite to zvládneme!“

Aktuálne informácie o KORONAVÍRUSE na Slovensku nájdete TU»

Viac o téme: Anna Šišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu