Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KORONAVÍRUS Slávna speváčka na test nemala nárok: Musela si zaň zacvakať... Je POZITÍVNA!

Speváčka nemeckej skupiny Cascada má tiež koronavírus. Zobraziť galériu (5)
Speváčka nemeckej skupiny Cascada má tiež koronavírus. (Zdroj: youtube/Instagram)

MNÍCHOV - Speváčka nemeckej hudobnej skupiny Cascada, ktorá u nás v minulosti viedla rebríčky hitparád, má koronavírus. Lekári však Natalie Horler (38) na zákernú chorobu vyšetriť nechceli. Za test si nakoniec musela zaplatiť!

Hudobná skupina Cascada sa u nás preslávila približne pred 13 rokmi, keď v rebríčkoch hitparád bodovala s hitmi Everytime We Touch či Evacuate the Dancefloor. Odvtedy o nemeckej elektrohudbe u nás príliš nepočuť, no vo svojej krajine stále žne úspechy. 

Galéria: Natalie Horler zo skupiny Cascada

Aktuálne však speváčka Natalie Horler púta pozornosť opäť... Bohužiaľ, nie novou piesňou. Plavovláska sa totiž pripísala na zoznam tých, ktorí sú pozitívni na nový vírus COVID-19. K tomu, aby zistila, ako na tom zdravotne je, sa musela ale dopracovať komplikovanou cestou. Testovať ju totiž odmietli!

Speváčka pociťovala viacero zo symptómov typických pre koronavírus, no keď kontaktovala krízovú linku, oznámili jej, že na test nemá nárok. Ako dôvod uviedli, že nenavštívila žiadnu rizikovú oblasť a nebola ani v kontakte so žiadnym nakazeným.

Blondínke to však nedalo a preveriť si svoj zdravotný stav chcela tak či tak. Za test si teda zaplatila 128 eur... A dobre urobila. „Môj test na koronavírus vyšiel, bohužiaľ, pozitívne,“ oznámila na sociálnej sieti. „Zvykám si na to, v mojom každodennom živote sa toho zatiaľ veľa nezmenilo,“ prihovorila sa fanúšikom.

Našťastie však chorobu zvláda dobre. „Môj prípad bude pravdepodobne miernejšieho rázu. Teraz je najdôležitejšie ochrániť tých najrizikovejších z nás. Prosím, zostaňte doma,“ vyzvala Natalie svojich fanúšikov. Tí jej zas na oplátku posielajú prostredníctvom komentárov pozitívnu energiu.

Viac o téme: CascadaNatalie Horler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu