Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Supermodelka na rande s princom Andrewom: Prišla do paláca a... Kráľovnú porazí!

Princ Andrew Zobraziť galériu (8)
Princ Andrew (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Nehorázna drzosť! Prince Andrew (60) má za sebou viacero škandálov, kvôli ktorým sa v novembri minulého roka vzdal plnenia povinností vyplývajúcich z toho, že je súčasťou britskej monarchie a stiahol sa do úzadia. V týchto dňoch sa však v médiách meno druhého syna kráľovnej Alžbety II. spomína opäť. A niet pochýb, že panovníčka bude znovu zúriť.

Princ Andrew doplatil na svoje styky s americkým finančníkom Jeffreym Epsteinom. Ten svojim priateľom ponúkal neplnoleté sexuálne otrokyne. S obrovským škandálom má byť spätý aj spomínaný člen britskej monarchie. Epstein spáchal vo väzení samovraždu, Andrew sa rozhodol stratiť z očí verejnosti. 

The Sun on Sunday však najnovšie zverejnil informácie, z ktorých bude britská panovníčka znovu zrelá na infarkt.

V roku 2000 si Andrew robil zálusk na americkú modelku Caprice Bourret, ktorá v minunlosti randila aj s Rodom Stewartom a aktuálne hviezdi v šou Dancing On Ice. „Dvakrát ju vzal na rande do Buckinghamského paláca. Pri tej príležitosti jej dokonca dovolil sedieť na kráľovninom tróne,” uviedol pre The Sun on Sunday zdroj z modelkinho okolia. „Tiež tam zbadala nejakú misku, ktorá sa jej páčila. Opýtala sa Andrewa, či si ju môže vziať a poslať svojej matke. Dovolil jej to,” dodal. 

Galéria: Caprice Bourret očarila princa Andrewa
A hoci sa Andrew snažil si známu sexicu získať, z jej strany nešlo o nič vážne. „Nepriťahoval ju. Ale ako Američanka bola celkom pobavená tým, že sa cítila byť súčasťou kráľovskej rodiny a páčili sa jej aj tie tajné stretnutia. Keď ich však začali médiá spájať, odkopla ho a prestala reagovať na jeho telefonáty. Zistila, že nie je jej typ a je to suchár,” prezradil zdroj z modelkinho okolia.   

Zaujímavé tiež je, že princ Harry na svojho strýka údajne dosť žiarlil. Ako 16-ročný pubertiak mal totiž na stenách svojej izby práve kalendár božskej Caprice. 

Caprice Bourret kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Caprice Bourret kedysi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Takto vyzerá Caprice Bourret v súčasnosti.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Caprice Bourret v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc Andrew
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu