Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Niekdajšia modelka v uliciach: 50-tka na krku a telo, ktoré vyráža dych!

Caprice Bourret Zobraziť galériu (8)
Caprice Bourret (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nemá ho zadarmo! Modelka Caprice Bourret patrí medzi hviezdy, ktoré sa udržiavajú v skvelej forme pravidelným cvičením. Dokazuje to nielen pohľad na jej perfektne tvarované telo, ale aj príspevky na sociálnej sieti Instagram. Plavovláska si bola pred pár dňami zabehať v uliciach. A v pätách mala paparazzov.

Caprice Bourret síce v médiách nie je až tak často spomínaná, avšak rozhodne si zaslúži pozornosť. Kráska sa svojho času pravidelne objavovala na titulkách prestížnych magazínov. Spomenúť možno Vogue, GQ, Cosmopolitan, Esquire, či Maxim. Pózovala aj pre plavkový magazín Sports Illustrated, patrila medzi najsexi ženy sveta a na konte má okrem pár hereckých skúseností aj románik s princom Andrewom.

Caprice Bourret kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Caprice Bourret kedysi.  (Zdroj: profimedia.sk)

S pribúdajúcimi rokmi isíce Caprice podľahla čaru plastických operácií. Treba ale dodať, že rovnako samozrejmé je pre ňu pravidelné cvičenie. Odmenou jej jej priam výstavná figúra. 

Ňou sa dvojnásobná mama pochválila aj pred pár dňami, keď si bola v londýnskych uliciach zabehať. Na sebe mala bledé šortky a tmavý top, ktorý končil pod prsiami. Paparazzom a vďaka nim aj celému svetu sa naskytol pohľad na jej vyšportované brucho. 

Caprice Bourret
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Caprice Bourret
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu