Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Neuveríte, s kým sa spojil princ Harry: Fíha! Fakt sa dal na TOTO?!

Prince Harry Zobraziť galériu (3)
Prince Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vydarené spojenie! Princ Harry (35) sa momentálne nachádza v rodnej Británii, kde sa v piatok stretol so slávnym spevákom Jon Bon Jovim (57). Dvojica sa spojila, aby podporila dobrú vec. A vnuk kráľovnej Alžbety II. sa pri tej príležitosti predviedol tak, ako ho nepoznáme.

Princ Harry sa počas uplynulého týždňa vrátil do Veľkej Británie. Jeho manželka Meghan a synček Archie zostali v Kanade, zatiaľ čo on si plní svoje pracovné povinnosti. Zrejme posledné pred tým, než sa osamostatnia od britskej monarchie.  

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu odstúpia z pozície vyššie postavených členov kráľovskej rodiny 31. marca. Zároveň si prestanú plniť povinnosti v mene kráľovnej. Podľa vlastných slov sa však plánujú do Británie pravidelne vracať.

Harry si v tento piatok plnil veľmi milé povinnosti. Tie boli späté s nadáciou Invictus Games Foundation, ktorá sa zameriava na pomoc vojnovým veteránom. Princ Harry istý čas sám pôsobil v armáde a túto nadáciu dlhodobo podporuje.

V piatok sa spolu so spevákom Jon Bon Jovim stretli v slávnom londýnskom štúdiu Abbey Road, kde nahrali spoločnú pieseň pre spomínanú nadáciu. Skladba nesie názov Unbroken, čo v preklade znamená Nezlomný. Ako prezrádajú zábery, zo stretnutia, zaznie v nej aj spev zboru.    

Pri pohľade na fotografie je vidieť, že princ Harry a slávny spevák sa spolu výborne bavili. „Bol skvelý,” nešetril chválami Bon Jovi. Na to, ako to celé dopadlo, si však budeme musieť ešte počkať...

Galéria: Princ Harry a Jon Bon Jovi sa spojili pre dobrú vec.
Princ Harry a Jon Bon Jovi si dobre rozumeli.
Zobraziť galériu (3)
Princ Harry a Jon Bon Jovi si dobre rozumeli.  (Zdroj: SITA)

VIDEO: Princ Harry a Jon Bon Jovi spoločne naspievali pieseň Unbroken. 

Viac o téme: Princ HarryJon Bon Jovi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu