Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderátor naložil Victorii Beckham: Milionárka žiada štátnu pomoc... Chce sa mi z teba vracať!

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (3)
David a Victoria Beckhamovci (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V čase koronavírusu mnohé firmy zápasia o prežitie. Vlády všetkých krajín preto vymýšľajú riešenia, ako podnikateľom pomôcť. Fakt, že o štátny príspevok zažiadala aj Victoria Beckham, poriadne zhnusil známeho moderátora Piersa Morgana.

Piers Morgan je známy tým, že veci hovorí na rovinu, či už ide o živé vysielanie Good Morning Britain alebo jeho účet na sociálnych sieťach.

Moderátor naložil Victorii Beckham:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ITV)

V týchto dňoch vyšlo najavo, že aj Victoria Beckham hodlá využiť štátnu pomoc pre podniky, ktoré si nemôžu dovoliť platiť všetkých svojich doterajších zamestnancov. „Prepáčte, ale z tohto sa mi chce vracať. Ak ti tak veľmi záleží na NHS (National Health Service - štátna zdravotná starostlivosť), Victoria Beckham, prečo si berieš peniaze daňových poplatníkov, ktoré NHS tak zúfalo potrebuje – a ty nie –, len aby si udržala svojich ľudí a upadajúci biznis?” reagoval na Twitteri na video, v ktorom Beckhamovci podporili charitatívny Together At Home koncert na podporu zdravotníkov. 

Galéria: Victoria a David Beckhamovci

K tejto téme sa vrátil aj dnes pred televíznymi kamerami: „Keď hovoríme o altruizme a štedrosti, aké milé bolo čítať si cez víkend, že Victoria sa rozhodla žiadať o pomoc na 30 zamestnancov svojho krachujúceho biznisu, ktorý neprodukuje žiadny zisk a prerába každý rok.” A opäť sa nepohodol so svojou kolegyňou Susannou. Tá argumentovala, že vládne opatrenie má zachraňovať pracovné miesta a nie je určené, že o pomoc môžu žiadať len podniky zabezpečujúce nutné potreby.

Piers ale pripomenul, že Victoria a jej rodina majú dokopy hodnotu 335 miliónov libier. „Do jej biznisu až doteraz nalieval peniaze jej úžasne bohatý manžel David Beckham. A Victoria sa rozhodla, že jej darček pre spoločnosť bude čerpať peniaze daňových poplatníkov na svojich zamestnancov. Som zvedavý na ďalšie video, ako budú spolu piť hriešne drahé víno alebo sa chváliť svojím novým domom v Miami za 17 miliónov libier,” vyjadril sa Piers, ktorý dodal poriadne štipľavé slová: „Táto schéma pomoci nebola určená primadonám, multimilionárom, ako ste vy dvaja, ktorí udržiavajú okázalý biznis, čo neprodukuje žiadny zisk.”

Morgan sa ešte spýtal Susanny, či sa necíti nepríjemne kvôli tomu, že si Beckhamovci nárokujú na štátne peniaze. Ona však zopakovala svoj argument o tom, že opatrenie je určené na zachovanie miest po koronakríze. Na to mal Piers jasnú odpoveď: „Koľko Beckhamovci zarobia za minútu? Prečo sa neopýtaš našich divákov, či je dobrý nápad, aby Victoria a David pripravili daňových poplatníkov o desaťtisíce libier?” 

Victoria a David Beckhamovci so synom Brooklynom
Zobraziť galériu (3)
Victoria a David Beckhamovci so synom Brooklynom  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Victoria BeckhamPiers Morgan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu