Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Al Pacino sa váľal po zemi a William s Kate... Och, to muselo byť nepríjemné!

Al Pacino Zobraziť galériu (6)
Al Pacino (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Prišlo aj na trapasy! Ako sme vás už na topkách informovali, v nedeľu večer sa odovzdávali prestížne filmové ceny BAFTA Awards. Hoci sa podujatie vydarilo a červený koberec bol plný krásne oblečených hviezd, niektoré z nich sa chvíľkami necítili príliš komfortne.

Galéria: FOTOGALÉRIA z odovzdávania cien BAFTA Film Awards 2020
Poriadne nepríjemný trapas si hneď pri príchode na podujatie vyrobil hviezdny Al Pacino. Ten si po červenom koberci vykračoval v nových teniskách, keď tu zrazu zakopol a na zdesenie prítomných ochrankárov a partnerky Meital Dohan skončil na zemi. 79-ročnému hercovi sa našťastie nič nestalo a všetci okolo mu hneď pomohli postaviť sa späť na nohy. 

Al Pacino na červenom koberci takto zakopol.
Zobraziť galériu (6)
Al Pacino na červenom koberci takto zakopol.  (Zdroj: profimedia.sk)

Hviezdny Al Pacino svojím pádom mnohých vydesil.
Zobraziť galériu (6)
Hviezdny Al Pacino svojím pádom mnohých vydesil.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Ako sme už na topkách spomínali, odovzdávania cien BAFTA sa zúčastnili aj vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge. Urodzený pár sa však počas večera nevyhol nepríjemným situáciám.

O tie sa postarala napríklad herečka Rebel Wilson. Tá chcela poukázať na to, že sa ceny odovzdávali v londýnskej Royal Albert Hall. „Je to ozaj skvelé byť tu v Royal Andrew...ehm Royal Harry... nie, prepáčte, Royal Phil... na tomto kráľovskom mieste,” poznamenala blondínka, pričom kamery hneď smerovali na Kate a Williama. Tí boli značne v rozpakoch, keďže herečka spomínala "čierne ovce" ich rodiny. 

Takto nejako reagovali Kate a William na poznámky herečky Rebel Willson.
Zobraziť galériu (6)
Takto nejako reagovali Kate a William na poznámky herečky Rebel Willson.  (Zdroj: bbc)

Z princa Harryho, ktorý sa spoločne s manželkou Meghan vzdal kráľovských povinností a odsťahoval sa za veľkú mláku, si robil srandu aj Brad Pitt. Ten získal cenu za účinkovanie v počine Once Upon a Time in Hollywood. Neprišiel si ju však prevziať osobne, zaskočila za neho kolegyňa Margot Robbie. Tá prečítala Bradovu ďakovnú reč. Zakončila ju slovami: „A túto cenu nazvem Harry. Pretože som nadšený z toho, že si ju vezmem do USA,” poznamenala v hercovom mene blondínka. „To sú jeho slová, nie moje,” dodala, kým kamera opäť snímala urodzený pár. 

Viac o téme: Al PacinoBAFTA Awards 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu