Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celebritná kráska na žúre: Výstrih po pupok, žiadna podprsenka!

Kimberley Walsh Zobraziť galériu (7)
Kimberley Walsh (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Zatienila ju! Spice Girls neboli jedinou úspešnou speváckou formáciou z Veľkej Británie. V roku 2002 vzniklo napríklad zoskúpenie s názvom Girls Aloud, ktoré je aktívne dodnes. Jeho súčasťou je napríklad nedávna oslávenkyňa Nicola Roberts. Tá pri príležitosti narodenín usporiadala párty a medzi pozvanými bola aj kolegyňa zo skupiny - Kimberley Walsh. Sexi blondínka stavila na provkatívny outfit, ktorým na seba strhla značnú pozornosť.

I´ll Stand By You, The Loving Kind, Here We Go, The Promise, či Jump - to je len zopár z hitov, s ktorými je spätá formácia s názvom Girls Aloud. Dievčenská skupina vznikla v talentovej šou Popstars v roku 2002. Tvoria ju Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts a Kimberley Walsh. Krásky mali svojho času prestávku, avšak stále sú aktívne. 

Speváčky sa však nestretávajú len kvôli práci, ale aj v súkromi. Nicola Roberts oslavovala v uplynulých dňoch 34. narodeniny a na párty jej prišli gratulovať aj kolegyne zo skupiny. 

Kimberley Walsh sa nahodila do čierneho overalu s hlbokým výstrihom, pod ktorý si nedala podprsenku. Sexi outfitom tak upútala značnú pozornosť, ktorá mala byť venovaná predovšetkým oslávenkyni. 

Kimberley Walsh sa vybrala na narodeninovú párty v takomto sexi outfite.
Zobraziť galériu (7)
Kimberley Walsh sa vybrala na narodeninovú párty v takomto sexi outfite.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Girls Aloud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu