Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nový milenec hviezdnej Adele: Fíha, veď ona zbalila fešáka, ktorý zohrieval posteľ Naomi Campbell!

Adele Zobraziť galériu (5)
Adele (Zdroj: SITA)

LONDÝN - To je úlovok! Všetko nasvedčuje tomu, že speváčka Adele (31) má po svojom boku nového muža. V apríli tohto roka sa prevalilo, že sa so Simonom Konecki (45) - manželom a otcom svojho 7-ročného syna rozvádza. Médiá najnovšie prišli so správami, že útechu našla v náručí fešného rapera menom Skepta (37), ktorý v minulosti randil napríklad aj so slávnou modelkou Naomi Campbell (49).

Speváčka Adele patrí k hviezdam, ktoré si svoje súkromie úzkostlivo strážia. Pár mesiacov sa jej podarilo tajiť napríklad i to, že sa s partnerom, podnikateľom Simonom Konecki vzali. To, že sú z nich manželia, prezradila na vyhlásení cien Grammy v roku 2017. Dvojica sa dala dokopy v roku 2011 a rok na to sa im narodil syn, ktorému dali meno Angelo. 

Láske medzi speváčkou Adele a Simon Konecki už je koniec.
Zobraziť galériu (5)
Láske medzi speváčkou Adele a Simon Konecki už je koniec.  (Zdroj: profimedia.sk)

V médiách sa najnovšie objavili správy o tom, že úspešná speváčka randí s raperom menom Skepta. Ten rovnako ako ona pochádza z Tottenhamu. „Po nedávnych rozchodoch sú si vzájomne oporou. Zblížili sa a je medzi nimi zvláštne puto. Trávia spolu stále viac času,” uviedol pre médiá zdroj z okolia dvojice. 

Pre oboch sú mimoriadne dôležité ich deti. Adele má s Koneckim 7-ročného syna Angela. Skeptovi sa v decembri narodila dcérka. Zaujímavé je, že v tom čase si mnohí mysleli, že raper tvorí pár s Naomi Campbell. Ako vyšlo najavo, so slávnou modelkou boli v tom čase rozídení a v jeho živote bola iná žena. Aj s ňou sa ale neskôr rozišli. Nechajme sa prekvapiť, ako sa bude vyvíjať jeho vzťah so známou blondínkou, ktorej sa podarilo nedávno schudnúť. 

Skepta svojho ćasu tvoril pár s modelkou Naomi Campbell.
Zobraziť galériu (5)
Skepta svojho ćasu tvoril pár s modelkou Naomi Campbell.  (Zdroj: GQ)

Viac o téme: AdeleSkepta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu