Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO speváčky Adele vyráža dych: Z tučibomby je dnes táto sexi kosť!

Adele Zobraziť galériu (8)
Adele (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jednoducho wau! Nie je tajomstvom, že speváčka Adele (32) v uplynulých mesiacoch poriadne zatočila so svojou nadváhou. Výsledok je dych vyrážajúci a keď sa kdekoľvek objaví aktuálna fotka niekdajšej moletky, ľudia sú nadšení. Inak to nie je ani v prípade momentky, ktorú zverejnila na instagrame pri príležitosti svojich narodenín.

Speváčka Adele síce má profily na sociálnych sieťach, avšak nepatrí medzi celebrity, ktoré sa so svetom denne delia o svoje súkromie. 5. mája ale oslávila 32. narodeniny a pri tej príležitosti sa rozhodla priaznivcom poďakovať za ich gratulácie. 

„Ďakujem vám za vašu lásku. Dúfam, že v týchto šialených časoch ste všetci v poriadku a bezpečí. Rada by som poďakovala aj všetkým zdravotníkom a ľuďom, ktorí riskujú svoje životy, kým sa starajú o našu bezpečnosť. Ste ozajstní anjeli,” odkázala na instagrame speváčka, ktorá zároveň zverejnila svoju aktuálnu fotografiu. 

Pri pohľade na ňu sú ľudia právom nadšení. Niekdajšia bacuľka na nej vyzerá fantasticky. Čierne minišaty dokonale zvýraznili jej schudnutú postavu a dlhá blond hriva jej tiež pridala na sexepíle. 

Galéria: Speváčka Adele kedysi.
Speváčka Adele brutálne schudla a dnes je z nej takáto sexi kočka.
Zobraziť galériu (8)
Speváčka Adele brutálne schudla a dnes je z nej takáto sexi kočka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Adele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu