Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna modelka (53) vyšla do ulíc a... Pohľad na ňu naštve mnohé ženy!

Cindy Crawford Zobraziť galériu (7)
Cindy Crawford (Zdroj: instagram.com/cindycrawford)

NEW YORK - Dokonalá! Meno Cindy Crawford (53) je vo svete pojmom. Krásna modelka ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca šarm a pýši sa skvelou figúrou. Bulvárnym fotografom najnovšie predviedla svoju nenalíčenú tvár. Na tej by ste márne hľadali nejaké nedostatky a zrejme nám dáte za pravdu, že slávnej brunetke prirodzenosť pristane. Čo by za to iné ženy dali...

Hoci je Cindy Crawford už na modelingovom dôchodku, spoločnosti a rôznym podujatiam sa nevyhýba. V jej prípade sú samozrejmosťou vydarený outfit, bezchybný účes a dokonalý mejkap. 

Cindy Crawford vyzerá na červenom koberci vždy skvele.
Zobraziť galériu (7)
Cindy Crawford vyzerá na červenom koberci vždy skvele.  (Zdroj: SITA)

Nejedna rovesníčka pri pohľade na Cindy zbledne závisťou. A možno sa niektoré upokojujú tým, že mimo svetiel reflektorov a pod nánosom šminiek je aj ona obyčajnou ženou s nedostatkami...

Milé dámy, sklameme vás. Jedna z najslávnejších modeliek sveta je totiž prirodzene krásnou ženou, ktorú nepoznačilo ani starnutie. Kým mnohé hviezdy to preháňajú s vylepšeniami a plastikami, Cindy tomuto trenu nepodľahla. 

Dôkazom sú zábery, ktoré sa bulvárnym fotografom podarilo spraviť pred pár dňami. Nenalíčená Cindy si spolu s manželom vykračovali na večeru a treba uznať, že slávna päťdesiatnička vyzerala fantasticky. 

Cindy Crawford si prirodzenosť môže ozaj dovoliť.
Zobraziť galériu (7)
Cindy Crawford si prirodzenosť môže ozaj dovoliť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Cindy Crawford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu