Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúce slová Naomi Campbell: Supermodelka vraj nebola spokojná... Ehm, vážne s týmto?!

Naomi Campbell Zobraziť galériu (5)
Naomi Campbell (Zdroj: TASR/AP/Charles Sykes)

LONDÝN - Britskej supermodelke a herečke Naomi Campbell trvalo roky, kým začala mať rada svoje telo. Štyridsaťdeväťročná rodáčka z Londýna to povedala pre britskú verziu magazínu Vogue.

"Trvalo mi dlho, kým som sa začala cítiť dobre v mojom tele. Prišlo to s vekom a stalo sa to počas uplynulých rokov," vyjadrila sa modelka. Campbell tiež uviedla, že súčasný svet modelingu je úplne iný, ako v minulosti. Podľa nej za to môžu aj sociálne siete. "Nás nikdy nezaujímala sláva, nikdy sme ani nepomysleli na slovo celebrita. Jednoducho sme pracovali a bolo to o kreativite a prestíži," dodala.

Naomi Elaine Campbell sa do sveta modelingu dostala ako 15-ročná. Vypracovala sa na jednu z najúspešnejších modeliek na svete a spolu s ďalšími piatimi kolegyňami Cindy Crawford, Christy Turlington, Lindou Evangelistou, Claudiou Schiffer a Kate Moss sa zaradila do kategórie supermodeliek 90. rokov 20. storočia.

Objavila sa vo filmoch Rapsódia v Miami (1995) či Sex po telefóne (1996) a tiež v niekoľkých seriáloch ako napríklad v rokoch 2015 až 2016 v Empire (2015). Okrem kariéry však pútala pozornosť aj výstredným správaním, závislosťou od drog, slávnymi milencami ako Mike Tyson či Robert De Niro, ale aj agresivitou. Niekoľkokrát ju obvinili z násilného útoku na jej zamestnancov, spolupracovníkov a v jednom prípade na policajtov. Objavila sa aj v Madonninej kontroverznej knihe fotografií Sex (1992).

Viac o téme: Naomi Campbell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu