Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Paparazzi FOTO seriálového pápeža: Len úsporné plavky a... Toto čo má byť?!

Jude Law Zobraziť galériu (5)
Jude Law (Zdroj: SITA)

BENÁTKY - Prekvapivé zábery! Seriál The Young Pope nemusel byť každému po chuti. Jude Law (46) v ňom totiž stvárnil svojského pápeža. V týchto dňoch sa nakrúca akési pokračovanie s názvom The New Pope. Detaily síce nie sú známe, avšak v médiách sa objavili prvé zaujímavé zábery, ktoré sa podarilo spraviť bulvárnym fotografom.

Keď sa začal nakrúcať seriál The Young Pope, herec Jude Law sa netajil tým, že stvárniť pápeža nebolo pre neho vôbec jednoduché. Režisér Paolo Sorrentino mu prizvukoval, že ide len o bežného smrteľníka, ktorý sa akoby náhodou dostal na čelo cirkvi.  

Britský herec napokon mnohých svojim výkonom nadchol. V týchto dňoch sa dokonca pracuje na ďalších dieloch. Podľa medializovaných informácií bude mať pokračovanie seriálu názov The New Pope a je opäť naplánovaných 10 častí. 

Seriálový pápež sa divákom predvedie aj v úsporných plavkách. Práve tak sa ho podarilo zvečniť paparazzom. Obnažený Jude mal po svojom boku kolegyňu - francúzsku herečku Ludovine Seigner, ktorá mala na krku veľký kríž. Koho kráska pred kamerami stvárni, sa diváci dozvedia čoskoro. Fakt, že sa drží so seriálovým pápežom za ruky, však čo-to prezrádza...

Jude Law si opäť zahrá pápeža. Paparazzom sa počas nakrúcania podarilo spraviť takéto zábery.
Zobraziť galériu (5)
Jude Law si opäť zahrá pápeža. Paparazzom sa počas nakrúcania podarilo spraviť takéto zábery.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jude Law
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu