Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prelietavý herec obklopený kráskami: Fešandy mal v posteli aj v srdci!

Jude Law Zobraziť galériu (11)
Jude Law (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Jedna krajšia ako druhá! Dnešný oslávenec - herec Jude Law sa môže pochváliť tým, že bol v roku 2004 vyhlásený za najsexi muža sveta. Po svojom boku mal vždy atraktívne partnerky. A iné to nie je ani v prípade jeho aktuálnej manželky Phillipy Coan. Veľká krásavica však rastie i z jeho dcéry. Pozrite!

Jude Law sa narodil 29. decembra 1972 v Londýne. Jeho rodičia pracovali ako učitelia a obaja veľmi milovali divadlo. Asi nikoho preto neprekvapí, že keď mal Jude 12 rokov, rozhodol sa, že chce byť hercom.

Modrooký mladík začínal na divadelných doskách. Neskôr sa objavil aj vo filme. V roku 1999 si zahral v počine Talentovaný pán Ripley a s ním prišla prvá nominácia na Oscara. Druhú mal za Návrat do Cold Mountain. S jeho menom sú ale späté aj ďalšie úspešné filmy. Napríklad Na dotyk, Letec, Prázdniny, Sherlock Holmes, Anna Karenina, seriál Mladý pápež a iné. 

Jude Law v seriáli Mladý pápež.
Zobraziť galériu (11)
Jude Law v seriáli Mladý pápež.  (Zdroj: HBO)

Zaujímavý rozhodne je aj hercov súkromný život. V roku 1997 sa oženil so Sadie Froost, s ktorou má tri deti. Ich manželstvo však v roku 2003 súd rozviedol. V roku 2009 mu Samantha Burke porodila dcéru. S krásnou herečkou Siennou Miller tvorili pár dvakrát. Najskôr v rokoch 2003-2006 a potom od roku 2009 do 2011. Dva roky tvoril pár aj s Ruth Wilson. V máji tohto roka sa oženil s psychologičkou Phillipou Coan. 

Hercova najstaršia dcéra skúša šťastie v modelingu a rada by kráčala aj v jeho šľapajách. Vyrástla z nej krásavica, čo poviete?
Zobraziť galériu (11)
Hercova najstaršia dcéra skúša šťastie v modelingu a rada by kráčala aj v jeho šľapajách. Vyrástla z nej krásavica, čo poviete?  (Zdroj: profimedia.sk)

Jude Law so svojou atraktívnou manželkou Phillipou.
Zobraziť galériu (11)
Jude Law so svojou atraktívnou manželkou Phillipou.  (Zdroj: SITA)

 

Viac o téme: Jude Law
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu