Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľké tajomstvo slávneho herca: Paparazzi FOTO ho usvedčili!

Jude Law Zobraziť galériu (5)
Jude Law (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ďalší potomok na ceste! Vyzerá to tak, že herec Jude Law (47) je plodný nielen čo sa pracovných úspechov týka. Pochváliť sa môže aj potomstvom. Ako dokazujú najnovšie zábery bulvárnych fotografov, už čochvíľa z neho bude šesťnásobný otec.

Galéria: Charizmatický herec Jude Law
Jude Law mal okolo seba vždy pekné ženy a nežné pohlavie o neho javilo veľký záujem. Charizmatický herec bol v rokoch 1997 - 2003 ženatý s herečkou a dizajnérkou Sadie Frost. Spolu majú 23-ročného syna Raffertyho, 19-ročnú dcéru Iris a o dva roky mladšieho syna Rudyho. S modelkou Samanthou Burke má 10-ročnú dcérku Sophiu a maminou o polovicu mladšej Ady je speváčka Catherine Harding. 

Minulý rok spečatil Jude svoju lásku svadbou s psychologičkou Phillipou Coan. Paparzzi ich pred pár dňami nafotili v londýnskych uliciach a pohľad na blondínkino veľké bruško prezrádza, že sa čochvíľa stane mamičkou. „Sú spolu šťastní a na prírastok do rodiny sa veľmi tešia,” uviedol pre médiá zdroj z okolia dvojice. 

Samotný herec v nedávnom rozhovore priznal, že ho otcovstvo napĺňa. Avšak nijako neprezradil, že je jeho manželka tehotná. „Predstava mať viac detí je úžasná. Mám šťastie, že som s niekým, s kým sa zabávam najviac vo svojom živote,” poznamenal Law. Zároveň dodal, že do svojej manželky je veľmi zamilovaný. 

Jude Law sa už čochvíľa stane šesťnásobným otcom. Jeho manželka má už takéto tehotenské bruško.
Zobraziť galériu (5)
Jude Law sa už čochvíľa stane šesťnásobným otcom. Jeho manželka má už takéto tehotenské bruško.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jude Law
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu