Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slávny herec s novým imidžom: Fíha, je z neho iný človek!

Jude Law Zobraziť galériu (9)
Jude Law (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Elegán je minulosťou! Herec Jude Law (47) je od nepamäti verný svojmu imidžu. Na hladko oholená brada a krátke vlasy sú pre neho priam typické. Pri pohľade na jeho aktuálne zábery by ho ale možno mnohí ani nespoznali. Aha, ako vyzerá!

Herec Jude Law v nedávnom rozhovore prezradil, že ho otcovstvo ozaj napĺňa. S prvou manželkou Sadie Frost má 23-ročného syna Raffertyho, 19-ročnú dcéru Iris a o dva roky mladšieho syna Rudyho. S modelkou Samanthou Burke má 10-ročnú dcérku Sophiu a maminou o polovicu mladšej Ady je speváčka Catherine Harding. Len nedávno vyšlo najavo, že hercovo dieťatko nosí pod srdcom aj jeho aktuálna manželka Phillipa Coan, ktorú paparazzi nafotili so zaobleným bruškom, ktoré prezrádzalo, že je už vo vyššom štádiu tehotenstva.

Bulvárnym fotografom sa známeho herca podarilo nafotiť aj v nedeľu ráno. Robili mu totiž spoločnosť počas toho, ako si bol zabehať. Jude prekvapil imidžom, na aký u neho nie sme zvyknutí. Okrem dlhších vlasov zaujal aj hustou bradou, ktorá žiletku nevidela už pekne dlho. Čo na takúto drsnejšiu podobu známeho herca poviete? 

Takto aktuálne vyzerá herec Jude Law.
Zobraziť galériu (9)
Takto aktuálne vyzerá herec Jude Law.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jude Law
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu