Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Moderátorku nafotili paparazzi na pláži: Sexi aj po 50-tke a v celých plavkách!

Lizzie Cundy Zobraziť galériu (8)
Lizzie Cundy (Zdroj: profimedia.sk)

BARBADOS - Nemá sa za čo hanbiť! Britská moderátorka Lizzie Cundy si v týchto dňoch užíva slnečné lúče a sladké nič nerobenie na Barbadose. Tam sa nevyhla pozornosti bulvárnych fotografov, ktorí ju zvečnili v plavkách. A veru, pohľad na 50-ročnú celebritnú kočku nie je vôbec zlý.

Lizzie Cundy sa momentálne nachádza na krásnom Barbadose, kde by spoločne so skupinou priateľov mala osláviť príchod nového roka. A hoci si mnohí jedinci dajú predsavzatie schudnúť, brunetku kilá navyše rozhodne netrápia. Dokazujú to zábery paparazzov, ktorí moderátorku nafotili v plavkách. Lizzie vyzerá skvele a len málokto by jej tipoval 50 rokov. 

Mimochodom, moderátorka roky klamala o svojom skutočnom veku. Len pred pár mesiacmi priznala, že má v skutočnosti o tri roky viac, než uvádza, a teda že oslavuje 50-tku. „Klamala som kvôli práci. Istý mediálny mogul mi povedal, že tak mám urobiť,” uviedla v nedávnom rozhovore brunetka. Paradoxne, od chvíle ako sa priznala, tak sa nezastavila. „Mám tak veľa práce. Mala som to urobiť oveľa skôr,” dodala Lizzie. 

50-ročná moderátorka Lizzie Cundy vyzerá v plavkách skvele.
Zobraziť galériu (8)
50-ročná moderátorka Lizzie Cundy vyzerá v plavkách skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lizzie Cundy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu