Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas hneď zrána: Moderátorka zverejnila FOTO - No, to je diera!

Lizzie Cundy Zobraziť galériu (7)
Lizzie Cundy (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Prááásk! Lizzie Cundy (46) nie je v šoubiznise žiadnym nováčikom. Britská moderátorka a hviezdička televíznych obrazoviek je veľmi rada stredobodom pozornosti a s verejnosťou sa ochotne podelí o čokoľvek. Tento týždeň zverejnila na instagrame momentku, ktorá ju zachytáva v pomerne chúlostivej situácii.

Lizzie Cundy nikdy nepatrila medzi hanblivky. Internet je plný jej fotiek v bikinách a táto celebrita z Veľkej Británie chodieva do spoločnosti prevažne v provokatívnych outfitoch. Neraz riskuje, že jej z odvážneho výstrihu vypadnú silikóny. 

Pred pár dňami sa však tmavovláska trapasu nevyhla. Priamo na zadku jej totiž praskli kožené nohavice, ktoré odhalili jej dokonalý zadoček a rajcovné nohavičky. „Dobrý štart do nového dňa. Má niekto ihlu a nitku?” pripísala k vtipnej a zároveň sexi momentke Lizzie. 

„Tebe to asi náladu pokazilo, ale mňa si veľmi pobavila a potešila. Máš fantastickú postavičku,” komentoval momentku jeden z fanúšikov. A nebol jediný, čo jej adresoval kompliment.  

Lizzie Cundy takto rupli nohavice. Fanúšikom sa naskytol pohľad na jej sexi spodnú bielizeň a zadoček.
Zobraziť galériu (7)
Lizzie Cundy takto rupli nohavice. Fanúšikom sa naskytol pohľad na jej sexi spodnú bielizeň a zadoček.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Lizzie Cundy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu