Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Svadba ako z Bollywoodskych filmov: Takto vyzerali Indické oslavy prominentného páru.

Priyanka Chopra a Nick Jonas si cez víkend povedali svoje áno. Zobraziť galériu (7)
Priyanka Chopra a Nick Jonas si cez víkend povedali svoje áno. (Zdroj: Instagram PC)

INDIA - Už sú svoji! Herečka Priyanka Chopra (36) a spevák Nick Jonas (26) majú za sebou rozprávkový víkend. Manželské sľuby si počas víkendu vymenili rovno dvakrát.

Úspešná indická herečka a americký spevák a skladateľ majú za sebou perný víkend. Svoje manželské sľuby si vymenili v indickom meste Jodhpur, deň potom ako si dvojica povedala svoje oficiálne áno pri kresťanskom obrade. „Pre Priyanku bolo veľmi dôležité mať aj Indický obrad, ktorý ctí jej dedičstvo a kultúru, zrovna tak, ako bolo pre Nicka dôležité mať obrad, ktorý ctí jeho kresťanské zázemie. Takže spravili oba." prezradil pre magazín People zdroj blízky páru.

Prvá tradičná ceremónia začala už v stredu minulý týždeň v herečkinom domove v Mumbai. V piatok nasledovala ďalšia ceremónia, pri ktorej páru pomaľovali ruky hennou. Po ňom nasledovala veľkolepá oslava, ktorá sa niesla v tradičnom indickom duchu a pripomínala oslavy, na aké sme zvyknutí z Bollywoodskych filmov. Nechýbali tanečné a hudobné vystúpenia v podaní samotných rodín. Zaspievať prišli napríklad aj Nickovi bratia Jonas Brothers a do programu sa zapojili aj samotná nevesta so ženíchom.

„Začalo to ako divoká súťaž spevu a tanca medzi rodinami, ale ako vždy to skončilo ako obrovská oslava lásky. Nick a ja sme sa tešili na Sangeet (hudobný večer), ďalší predsvadobný rituál, a na to, čo si každá strana pripraví," podelila sa o zážitok z neopakovateľného večera herečka na svojej sociálnej sieti s fanúšikmi. „Obaja sme plní vďaky za ich úsilie, lásku a smiech a do konca života si zachováme spomienky na tento výnimočný večer. Je to úžasný začiatok nekonečného súžitia pre naše rodiny a našich priateľov," poďakovala na záver nevesta.

Svadba ako z Bollywoodskych
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram PC)

Celebritný pár ohlásil zásnuby v júli tohto roku, keď dal spevák zatvoriť celý butik Tiffany, aby mohol nerušene kúpiť zásnubný prsteň. Medzi pozvanými hosťami boli aj mnohé celebrity, a taktiež blízki priatelia nevesty, Meghan Markle a princ Harry, ktorí však svoju účasť museli ospravedlniť.

Viac o téme: Priyanka ChopraNick Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu