Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slová milenky DJ-a Aviciiho (†28) trhajú srdce: Bolesť zaháňa adrenalínom, chľastom a sexom!

Tereza Kačerová a DJ Avicii Zobraziť galériu (7)
Tereza Kačerová a DJ Avicii (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ubehol necelý pol rok o chvíle, keď si známy DJ Avicii (†28) siahol na život. V uplynulých dňoch by oslávil narodeniny a pri tej príležitosti si na neho zaspomínala aj jeho milenka Tereza Kačerová. Rodáčka z Českej republiky svojím vyjadrením mnohých prekvapila.

20. apríla obletela svet veľmi smutná správa, a to že švédsky DJ Avicii je mŕtvy. Ako vyšlo neskôr najavo, počas dovolenky v Ománe spáchal samovraždu. Tragická udalosť zasiahal hudobnú scénu, aj jeho rodinu a priateľov. Smrť mladého umelca niesla najhoršie asi jeho partnerka Tereza Kačerová, s ktorou vychovával jej syna. 

V uplynulých dňoch by Avicii oslávil narodeniny. Tereza sa na instagrame zverila, ako tento deň prežívala. „Bolo to náročné. Bola som so synom a najlepšou kamarátkou v Mexiku, ale neodpočívala som. Bola som vystrašená z ľudí, ktorí ma objímali a chceli sa rozprávať. Bola som znechutená z mužov a nenávidela som každého, kto sa ku mne správal, akoby som bola v pohode. Bola som plná zlosti,” vyznala sa zo svojich pocitov česká modelka. Tiež dodala, že uchováva niektoré veci, ktoré jej milovaného partnera pripomínajú.

S obrovskou bolesťou sa Tereza vyrovnáva po svojom. „Už mesiace sa ju pokúšam zahnať adrenalínovým športom, alkoholom a sexom. Snažím sa zaplniť tú prázdnotu v mojom srdci. Ale pravdou je, že smútok neodišiel. Len sa ešte viac prehĺbil,” uviedla vo svojej výpovedi nešťastná plavovláska.

Tereza Kačerová síce zverejňuje na instagrame usmiate fotky, no vo vnútri stále cíti obrovskú bolesť.
Zobraziť galériu (7)
Tereza Kačerová síce zverejňuje na instagrame usmiate fotky, no vo vnútri stále cíti obrovskú bolesť.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Tereza KačerováDJ Avicii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu