Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna Češka v sexi šatách: Peťa, veď ti vidno až tam!

Petra Němcová Zobraziť galériu (11)
Petra Němcová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Pošteklila fantáziu fanúšikov! Slávna modelka Petra Němcová (39) zavítala do rodnej Českej republiky, kde si užíva chvíle oddychu. Nezabúda ani na svojich priaznivcov, ktorých prostredníctvom internetu zásobuje zaujímavými momentkami. Medzi ne rozhodne patria aj zábery v letných šatách s rázporkom až po pupok.

Petra Němcová má ako úspešná modelka precestované rôzne kúty sveta. Vždy sa ale rada vracia do rodnej krajiny. Dokazujú to aj jej príspevky na instagrame, z ktorých cítiť radosť, pohodu a spokojnosť. Kráska si nevie vynachváliť to, že si pochutnáva na čerstvo natrhanom ovocí zo záhrady, ale aj to, že vytiahne šaty zo svojej starej skrine. 

Nevedno, či z nej vybrala aj kúsok, v ktorom vystavila na obdiv svoje božsky tvarované nohy. Isté však je, že pohľad na modelku v šatách s mega rázporkom zlepšil náladu mnohým jej fanúšikom. 

„Wau! Vyzeráš ako princezná,” znel jeden z mnohých obdivných komentárov. „Krásne šaty na nádhernej žene,” nešetrili pochvalami ani ženy. Ako sa sexi outfit známej modelky páči vám?

Petra Němcová vyzerala v šatách s odvážnym rázporkom skvele.
Zobraziť galériu (11)
Petra Němcová vyzerala v šatách s odvážnym rázporkom skvele.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Petra Němcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu