Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna Češka je superžena: V mini bikinách a s guľatým bruškom!

Petra Němcová Zobraziť galériu (8)
Petra Němcová (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Spokojná a šťastná! Slávna modelka Petra Němcová (40) prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Nedávno sa vydala za podnikateľa menom Benjamin Larretche, ktorému už čoskoro porodí dieťatko. Kráska si tehotenstvo naplno užíva. A dokazujú to aj jej príspevky na sociálnych sieťach.

Hoci viaceré metropoly žijú v týchto dňoch módnymi podujatiami, Petra Němcová sa ich nezúčastňuje. Slávna modelka má totiž úplne iné starosti a radosti. Pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. 

Skôr, než sa kráska bude musieť venovať rodičovským povinnostiam, si užíva chvíle oddychu. Nezabúda však na svojich priaznivcov. Tých potešila pozdravom v podobe fotky v bikinách. „Každá žena je superžena so super schopnosťami. A ani nepotrebujeme červený plášť na to, aby sme ich predviedli,” pripísala k záberu Petra.  

Fanúšikovia obdivovali nielen jej figúru, ale s nadšením komentovali aj modelkino guľaté bruško. Nevedno presne, kedy má Němcová termín pôrodu a či má pod srdcom chlapčeka alebo dievčatko, ale isté je, že si tieto chvíle naplno užíva. 

Petre Němcovej to s tehotenským bruškom ozaj pristane.
Zobraziť galériu (8)
Petre Němcovej to s tehotenským bruškom ozaj pristane.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Petra Němcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu