Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna Češka sa tajne vydala: To bola ale bizarná svadba!

Petra Němcová Zobraziť galériu (7)
Petra Němcová (Zdroj: SITA)

SEDONA - Veľké prekvapenie! Milostný život modelky Petry Němcovej zvykol byť rozoberaný nielen v českých médiách, ale po celom svete. Meno krásky bolo spájané s rôznymi mužmi. Jej vyvoleným sa ale napokon, po necelom roku randenia, stal podnikateľ Benjamin Larretche. Svadba prebehla v tajnosti a bola poriadne netradičná.

Petra Němcová je krásna žena. Nečudo, že zasnúbená bola už viackrát. V roku 2004 počas tsunami v Thajsku prišla o svojho súbenca - módneho fotografa Simona Atleeho. Za ženu si ju chceli zobrať aj slávny spevák James Blunt, anglický herec Jamie Belman, či Alejandro Grimaldi. Meno krásnej Češky bolo v minulosti spájané aj s Bruceom Willisom a Seanom Pennom. 

Niekedy na jeseň minulého roka vyšlo najavo, že Petra je opäť zamilovaná. Tým šťastlivcom sa stal podnikateľ Benjamin Larretche. A hoci vzťah tejto dvojice netrvá dlho, zdá sa že je poriadne intenzívny. V uplynulých dňoch totiž svoju lásku spečatili svadbou. 

Krásnu Petru Němcovú zbalil podnikateľ Benjamin Larretche.
Zobraziť galériu (7)
Krásnu Petru Němcovú zbalil podnikateľ Benjamin Larretche.  (Zdroj: Instagram)

Ako samotná Petra prezradila, k veľkému životnému kroku sa odhodlali v tajnosti a tichosti. Až na instagrame zverejnila momentku z obradu, ktorý bol poriadne nezvyčajný. Modelka a podnikateľ spečatili svoju lásku na púšti. Išlo o spirituálnu záležitosť, obaja mali na hlave indiánske čelenky a stáli v kruhu vytvorenom z kvetín. 

„Cítim neuveriteľnú vďačnosť, že sa s vami môžeme podeliť o túto správu. Toto miesto je pre nás vďaka svojej silnej energii a domorodým tradíciam veľmi zvláštne. Počas nášho posvätného spojenia sa všetky elementy a anjeli zišli a vytvorili nad nami magický zlatý mrak. Všetkým vám ďakujeme za vašu lásku a posielame vám veľa požehnania,” pripísala k nezvyčajnej svadobnej fotke Němcová. 

Svadba Petry Němcovej a Benjamina Larretche bola pomerne bizarná.
Zobraziť galériu (7)
Svadba Petry Němcovej a Benjamina Larretche bola pomerne bizarná.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Petra Němcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu