Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna Češka opäť prekvapuje: Najskôr tajná svadba, teraz... Wau!

Petra Němcová Zobraziť galériu (7)
Petra Němcová (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Obrovská radosť! Tú momentálne prežíva slávna modelka Petra Němcová (40), ktorá sa začiatkom augusta vydala za svoju lásku - podnikateľa Benjamina Larretche. Známa Češka sa totiž prostredníctvom instagramu podelila so svetom o ďalšiu veľkú novinku. Pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko.

Osud nebol k modelke Petre Němcovej vždy štedrý a udelil jej aj poriadne kruté rany. Tou najhoršou azda bola smrť milovaného snúbenca - módneho fotografa Simona Atleeho, ktorý v roku 2004 zomrel počas tsunami v Thajsku...

Ako sme vás na topkách nedávno informovali, krásnu modelku požiadalo o ruku už viacero mužov. Avšak zosobášila sa až s podnikateľom Benjaminom Larretche. Svadba prebehla v tajnosti a niesla sa v ozaj netradičnom duchu. 

Ako momentálne vyšlo najavo, Petra skrývala pod svadobnými šatami sladké tajomstvo. V uplynulých hodinách totiž priznala, že je tehotná. „Naša rodina sa rozširuje a moje bruško tiež. Cítim sa taká vďačná za to, že nás vesmír požehnal takým božským darom tak rýchlo,” pripísala k fotke so zaobleným bruškom slávna modelka. Tá už teraz označila svojho manžela za toho najlepšieho otca na svete.

Petra Němcová nosí pod srdcom dieťatko.
Zobraziť galériu (7)
Petra Němcová nosí pod srdcom dieťatko.  (Zdroj: Instagram)

Petra Němcová žiari šťastím.
Zobraziť galériu (7)
Petra Němcová žiari šťastím.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Petra Němcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu