Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sirági po Let’s Dance: NOVÝ DŽOB od Markízy... TOTO bude moderovať!

Vratko Sirági dostal nový džob Zobraziť galériu (12)
Vratko Sirági dostal nový džob (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Po účinkovaní v markizáckej tanečnej šou Let's Dance sa mladému, charizmatickému moderátorovi Vratkovi Sirágimu otvorili takpovediac ďalšie dvere. Nastal posun v jeho kariére. Od Markízy prijal novú ponuku...

Donedávna nikto ani len netušil, aký tanečný talent sa skrýva v mladom moderátorovi. Vratko Sirági sa do markizáckej tanečnej šou dostal ako náhradník za speváčku Máriu Čírovú, ktorá, žiaľ, kvôli nepríjemnému zraneniu musela z projektu odísť. Vystriedal ju práve on a so svojou tanečnou partnerkou Annou Riebauerovou to dotiahol až na krásne tretie miesto. 

Sirági po Let’s Dance:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Vratka široká verejnosť ešte pred tanečnou šou registrovala ako nenápadného, milého "rosničkára" z Telerána. No jeho kariéra sa po skončení Let's Dance posunula a dostal, dá sa povedať, lepší džob.

Sirági po Let’s Dance:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Tv Markíza)

„Ja sa veľmi teším, že po Let's Dance prišla ponuka nastúpiť na miesto moderátora večerného počasia,“ prezradil Vratko pre Markízu. Televízni diváci ho tak budú vídať častejšie. Okrem večernej predpovede, kde sa bude striedať s Mirkou Almásy a Katarínou Kulovou, mu stále zostáva aj miesto v rannom Teleráne. Ako to Vratkovi pôjde vo večernom vysielaní, si môžete pozrieť už zajtra 3. júna na obrazovkách televízie Markíza.

Vratko Sirági
Zobraziť galériu (12)
Vratko Sirági  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Vratko Sirági
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu