Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Markizácky moderátor o svojich ZAČIATKOCH: Vďaka TEJTO ŽENE robí v médiách!

Vratko Sirági Zobraziť galériu (3)
Vratko Sirági (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Pracovné začiatky na ceste ku svojej vysnívanej kariére bývajú v mnohých prípadoch náročné. Svoje o tom vie a moderátor Markízy Vratko Sirági. Na jeho moderátorskej ceste mu v začiatkoch pomohla táto žena!

Moderátorovi Vratkovi Sirágovi by mohlo závidieť jeho vzhľad mnoho mužov. Hoci by sa mohlo zdať, že sa skôr uberie smerom modelingu, v súčasnosti ho môžeme vidieť ako moderátora v Markíze. ,,Poviem vám, nikdy neverte nikomu, kto vám povie, že vaše sny sú príliš odvážne, neuskutočniteľné či prehnané,“ uviedol v story na sociálnej sieti Instagram Vratko Sirági.

Vyjadril sa, že na narodeninovej oslave riaditeľky Strediska kultúry Vajnorská v Bratislave, bol na pracovnom pohovore v období pred piatimi rokmi. Moderátor o sebe tvrdil, že v tom čase by sám seba charakterizoval pojmom - neskúsený. ,,Doteraz si pamätám, ako sa mi triasol hlas, keď som sa s ňou prvýkrát rozprával. Veľmi veľa ma o kultúre naučila, veľmi veľa som pri nej zažil a videl. Desiatky kultúrnych podujatí, koncertov či divadiel, na ktorých som mal možnosť sa pod jej vedením organizačne podieľať,“ napísal Vratko Sirági.

 Vratko Sirági
Zobraziť galériu (3)
Vratko Sirági  (Zdroj: Zdroj: instagram VS)

Spomenul, že práve ona bola tá, ktorá mu ponúkla možnosť odmoderovať si ich Mikulášsky program s Bibianou Ondrejkovou. Táto príležitosť sa mu naskytla potom, ako sa jej zveril, že by chcel byť moderátorom. Práve tu sa začala jeho moderátorska kariéra a hoci už pracuje inde, spomína, že: ,,tieto začiatky sú pre mňa dodnes zimomriavkové.“

Moderátor sa s ňou stretol vďaka pozvaniu na jej okrúhliny. Po niekoľkých rokoch sa stretol aj s Bibianou Ondrejkovou, ktorá podľa jeho slov stála po jeho boku na jeho prvej moderovačke. ,,Dodnes si pamätám, ako som si čítal stále dookola scenár a bál sa, že niečo zabudnem a spravím si pred ňou hanbu,“ vyjadril sa Sirági. Zdá sa, že keď človek verí v krásu svojich snov, môže sa stať, že sa skutočne splnia.

Vratko Sirági
Zobraziť galériu (3)
Vratko Sirági  (Zdroj: Zdroj: instagram VS)

Viac o téme: Vratko Sirági
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu