Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sklovská (57) a Justh (66) dráždili Čechov: Vekom babičky, ale... Aha!

Sisa Lelkes Sklovská a Rebecca Justh Zobraziť galériu (4)
Sisa Lelkes Sklovská a Rebecca Justh (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Muzikant Felix Slováček oslávil svoje 80. narodeniny veľkolepým koncertom v Lucerne. Medzi vystupujúcimi nechýbala ani speváčka Sisa Lelkes Sklovská a v dave hostí sa mihla aj návrhárka Rebecca Justh. Obe mali spoločné to, že poriadne dráždili!

Mnohé známe Slovenky ohurujú takou kondíciou a vizážou, že ich skutočný vek by im nikto nehádal. Patria medzi ne aj Sisa Lelkes Sklovská a Rebecca Justh. 

Rebecca Justh, Juraj Lekes a Sisa Lelkes Sklovská
Zobraziť galériu (4)
Rebecca Justh, Juraj Lekes a Sisa Lelkes Sklovská  (Zdroj: Jan Zemiar)

Obe dámy sa teraz objavili na veľkolepom koncerte, ktorý sa konal v pražskej Lucerne pri príležitosti 80. narodenín hudobníka Felixa Slováčka. „Ja som slobodná a Felix je ženatý. Ale láska kvitne v každom veku. Sme pre seba stvorení,“ povedala slovenská návrhárka nedávno v markizáckej Smotánke. O pár dní však už tvrdila, že žiadny vzťah medzi nimi nie je. 

Zdá sa teda, že spolu prežili len krátky románik a došlo k rýchlemu rozchodu, napriek tomu Rebecca nechýbala na Felixovej oslave. A nezostala nič dlžná svojej povesti extravagantnej ženy, ktorá výzorom popiera svoj vek. Aha, ako dráždivo sa nahodila! 

Sklovská (57) a Justh
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Na sexi róbu stavila aj speváčka Sisa Lelkes Sklovská, ktorá oslávencovi aj zaspievala priamo na pódiu. V zákulisí sa odfotila s českou kolegyňou Helenou Vondráčkovou, ktorá tiež nevyzerá na svoj skutočný vek. „Roztočili sme to dnes v Lucerne!” informovala včera večer známa Slovenka na sieti Instagram. No málokto by povedal, že tieto dámy by podľa roku narodenia mohli byť už babičkami...

Sisa Sklovská a Helena Vondráčková
Zobraziť galériu (4)
Sisa Sklovská a Helena Vondráčková  (Zdroj: Instagram SS)

Viac o téme: Sisa SklovskáRebecca Justh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu