Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sklovská 6 dní po PLASTIKE: Desivý pohľad… Vyzerá, akoby ju niekto zmlátil!

Sisa Lelkes Sklovská podstúpila operáciu očných viečok Zobraziť galériu (3)
Sisa Lelkes Sklovská podstúpila operáciu očných viečok (Zdroj: Ján Zemiar)

PEZINOK - Sisa Lelkes Sklovská (57) podstúpila pred necelým týždňom estetickú operáciu, ktorá jej mala zjednodušiť bežné fungovanie. Teraz sa ukázala na pooperačnej kontrole. Fúha, to ako vyzerá?!

Sisa Lelkes Sklovská sa po dlhom premýšľaní rozhodla zveriť sa do rúk odborníka. Trápil ju totiž jeden zásadný problém. Presnejšie išlo o jej horné očné viečka, ktoré jej strpčovali bežný život. Raz stáli a raz nie, ako to speváčka laicky pomenovala. Niekedy jej z ničoho nič proste zvykli ochabnúť...

Aby ich mala v poriadku, dopomáhala si čiernym čajom a ľadom, ale ani to nebol trvalý spôsob nápravy. A preto so svojím problémom navštívila známu kliniku v Pezinku. Po zákroku, ktorý trval približne hodinu, prišiel pre Sisu jej manžel Juraj, ktorý sa o ňu príkladne stará. Keďže speváčka dopredu tušila, že sa na jej tvári objavia modrinky, poctivo sa rozhodla spĺňať kľudový domáci režim.

Sisa Lelkes Sklovská s plastickým chirurgom Marekom Šipkom
Zobraziť galériu (3)
Sisa Lelkes Sklovská s plastickým chirurgom Marekom Šipkom  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Ja som trošku taký modrinový typ, čiže ma Alenka (doktorka Pallová, pozn.red.) nemôže porovnávať s inými klientkami, lebo iné klientky sú vraj za 3 dni v pohode. Ja viem, že aj keď sa udriem niekde, mám okamžite modrinu, tak predpokladám, že to nebude také jednoduché, takže som si samozrejme dala ten oddych a som sama zvedavá, ako budem vyzerať,” vyjadrila sa v tom čase pre Topky.sk a dnes je to už jasné...

Najnovšie sa po 6 dňoch ukázala u lekára na pooperačnej kontrole. Na sociálnu sieť Instagram sa odfotila spoločne so spomínanou doktorkou. No a Sisine obavy z monoklov sa splnili. Vyzerá, akoby ju niekto zmlátil... Veď pozrite sami!

Sklovská 6 dní po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.P.)

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu