Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V minulosti najväčšie KAMARÁTKY: Verešová a Vinczeová mali k sebe veľmi BLÍZKO a dokonca… Fúú, to vážne?!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (16)
Andrea Verešová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská modelka Andrea Verešová (42) kedysi súťažila v prestížnej súťaži Elite Model Look. Jej konkurentkou v tom čase bola aj moderátorka Adela Vinczeová (42), kedysi Banášová. No a tieto dve krásky mali k sebe naozaj blízko. Bývali spolu na jednej izbe a nielen to...

Rozhovor s Andreou Verešovou (Zdroj: Maarty von B)

Je krásna, sebavedomá a hoci má už po štyridsiatke, vôbec to na nej nevidno. Neustále sa udržiava v skvelej forme. Modelka a podnikateľka Andrea Verešová nedávno opäť hviezdila na Bratislavských módnych dňoch. A po prehliadke sme ju hneď stihli aj vyspovedať. 

Hoci Andrea svoju úlohu modelky vníma už len ako hobby a zároveň veľkú vášeň, kedysi zbierala jeden úspech za druhým. A nielen počas Miss Slovensko, ktorú napokon i vyhrala, o prvenstvo bojovala aj na prestížnej súťaži Elite Model Look. A jej "konkurenciou" bola aj moderátorka Adela Vinczeová.. Pri príležitosti módneho maratónu v Bratislave si zaspomínala aj na svoje začiatky.

Andrea Verešová
Zobraziť galériu (16)
Andrea Verešová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Andrea začínala predvádzať v súťaži Miss stredných škôl na Slovensku. „Mali sme aj školu chodenia, školu modeliek a moje prvé veľké prehliadky alebo taká veľká šou bola v rámci nejakých módnych dní v Brne,“ začala náš rozhovor Andrea. Následne sme sa jej opýtali aj na Adelu Vinczeovú, keďže je známe, že sa v minulosti spolu ocitli na móle. Podnikateľka dokonca prezradila, že mali k sebe naozaj veľmi blízko.

V minulosti najväčšie KAMARÁTKY:
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„Ona bola skvelá. My sme navyše bývali aj na rovnakej izbe. Ja mám na ňu veľmi dobré spomienky...“ zalovila v pamäti na obdobie, keď boli s dnes už známou moderátorkou spolubývajúce. Z jej slov sa dá jasne vydedukovať, že boli dobré kamarátky a jedna druhú podporovali i vypočuli.

„My sme si veľmi padli do oka. Aj sme si rozumeli. Ona chodila na nemecké gymnázium a ja na francúzske, čo bolo vtedy také akoby neštandardné, výnimočné. Viem, že sme sa vtedy veľakrát posťažovali, ako máme veľa učenia,“ poznamenala pri spomienkach na rok 1997.

Adela Vinczeová, kedysi dobíjala svet modelingu a dokonca bola v tom istom ročníku Elite model look, ako úspešná modelka Andrea Verešová
Zobraziť galériu (16)
Adela Vinczeová, kedysi dobíjala svet modelingu a dokonca bola v tom istom ročníku Elite model look, ako úspešná modelka Andrea Verešová  (Zdroj: Instagram V.V.)

V tom čase mali obe len sladkých 16 rokov. Kto by to bol povedal, že sa ich cesty takýmto spôsobom v minulosti spojili. Okrem iného nám však Andrea v rozhovore objasnila, prečo sa rozhodla založiť si právnickú firmu práve v Dubaji, ako sa pripravuje na leto, ale aj to, či niekedy mala zo seba komplex. Viac sa dozviete v našom rozhovore vyššie.

Viac o téme: Andrea VerešováAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu