Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

DRSNÉ PODMIENKY v markizáckom Survivore: Ukázala KOZY, dostala jedlo!

Karolína Krézlová Zobraziť galériu (14)
Karolína Krézlová

KANÁRSKE OSTROVY - Pre súťažiacich v markizáckom Survivore je jednou z najťažších skúšok nedostatok jedla. Podľa najnovších informácií sa zdá, že niektorí "stroskotanci" urobia pre zaobstaranie potravy naozaj všetko. Karolína Krézlová, známa aj z jojkárskeho Talentu, údajne získala rybu výmenou za... nahotu!

Súťažiaci na ostrove zdolávajú fyzicky náročné úlohy, no zároveň sa musia vysporiadať aj s nedostatkom jedla. Hlad je naozaj nepríjemný spoločník, a tak sa ostrovania snažia za každú cenu si nejaké jedlo zabezpečiť. 

DRSNÉ PODMIENKY v markizáckom
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Redakcia Super.cz získala informáciu, že umelkyňa Karolína Krézlová ukázala miestnemu rybárovi svoje nahé prsia, aby od neho získala rybu. „Neviem, ako presne to bolo. Skoro všetci sme boli pri ohni a zrazu prišli Andrea, Pavlín a Karolína, že im máme dať sieť na ryby. Potom prišli s veľkou platesou,” uviedol k tomu nedávno vypadnutý Filip Jánoš. 

Jeho ďalšie slová ale zneli tak, že informácia o obnažených prednostiach mu nie je cudzia. „Na ostrove je veľká výhoda hovoriť španielsky a byť žena. Ovládaš jazyk, ktorým sa dohovoríš s náhodnými okoloidúcimi a vieš použiť svoje ženské zbrane. A to sa jej podarilo. Je to možno trochu divné, ale boli sme tam štyridsať dní a tá šanca sa naskytla. beriem to s humorom,” vyhlásil bez nepríjemného zhadzovania a súdenia Karolíninho počínania. „Bola to jedna z dvoch takých veľkých rýb, ktoré sa nám podarilo uloviť. Mali sme z toho vývar a kopec jedla,” dodal spokojne.   

DRSNÉ PODMIENKY v markizáckom
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Karolínine odvážne FOTO nájdete v GALÉRII nižšie. 

Viac o téme: SurvivorKarolína Krézlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu