Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

2. kolo Let’s Dance: Nepríjemný ÚRAZ Čírovej, Cimarrov PÁD a… Prvý vypadnutý pár!

Druhé kolo tanečnej šou je za nami! Zobraziť galériu (3)
Druhé kolo tanečnej šou je za nami! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Druhá marcová nedeľa patrila opäť tanečnej šou Let's Dance. Po úvodnom kole sa na parkete mali znova ukázať všetky tanečné páry, ale nestalo sa tak. Speváčka Mária Čírová prišla k nepríjemnému úrazu, ktorý jej dal na čas stopku. Mário Cimarro to pri tanci celkom neustál a... Zatiaľ čo minulý týždeň súťaž nikto neopustil, včera divácke hlasovanie rozhodlo o tom, kto si už v treťom kole nezatancuje. Toto sú prví vypadnutí!

Včerajší večer patril opäť markizáckej šou Let's Dance. Keďže v úvodnom kole nikto nevypadol, na parkete sa mal opäť predviesť plný počet tanečných párov, ale žiaľ, nestalo sa tak. Na začiatku druhého kola moderátor Viktor Vincze oznámil, že Mária Čírová a profi tanečník Joris Yacoub tentokrát nepredvedú svoj tanec. Speváčka sa totiž nepríjemne zranila...

Galéria: 2. kolo Let’s Dance

Na jednom z tréningov jej v chrbtici pod rebrami niečo puklo a ďalej už od bolesti nevedela pokračovať. Zatiaľ čo Joris prišiel svojich kolegov podporiť do bratislavskej Incheby, Mária druhé kolo sledovala z pohodlia domova. Vincze tiež ozrejmil, že ak by sa speváčkin stav náhodou nezlepšil, bude musieť zo súťaže odstúpiť a Joris tak bude tancovať s náhradníčkou. Márii prajeme veľa zdravia a síl. 

Diváci televízie Markíza sa ale nevedeli dočkať výkonu kubánskeho herca Maria Cimarra. Ten sa nenechal zahanbiť a so svojou tanečnou partnerkou Vandou Polákovou predviedli quickstep. Lenže pri konci to s ním trošku zakolísalo a zrazu sa Mario ocitol na zemi. To, či to bolo chtiac či nechtiac, nie je zrejmé. Kým jedna strana sa zhoduje na tom, že Mariov pád nepatril k choreografii, druhí hovoria opak. Čo si o tom myslíte vy?

2. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Včera ale museli tanečníci vydať zo seba maximum. Už nestačilo len ohúriť porotu, ale aj divákov. Práve diváci svojím SMS hlasovaním mali moc rozhodovať o tom, kto súťaž nadobro opustí. Mario bol aj napriek svojmu pádu, ktorý všetkých zaskočil, presvedčivý a postúpil do ďalšieho kola.

Jeden pár však tentokrát vypadnúť už musel. Pri prvom vyraďovaní dostali najmenej diváckych hlasov herec Victor Ibara a tanečnica Simona Brecíková. A tak sa stali prvým tanečným párom, ktorý tohtoročnú ôsmu sériu opustil.

Victor Ibara a Simona
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Mária ČírováLet’s DanceMario CimarroVictor Ibara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu