Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Definitívny verdikt: Čírová si už v Let's Dance nezatancuje!

Mária Čírová a Joris Yacoub
Mária Čírová a Joris Yacoub (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - A už je to jasné! Speváčka Mária Čírová (34) v tanečnej šou Let's Dance končí kvôli pretrvávajúcim zdravotným problémom. V nedeľu tak na parkete uvidíte niekoho iného. Kto by to mohol byť?

Minulú nedeľu všetkých prekvapila správa o neúčasti Márie Čírovej v druhom kole tanečnej šou Let's Dance. Ako sme vás už na Topkách informovali, speváčka sa vážne zranila. Pravidlá však hovoria, že ak by sa tanečník nepostavil na tanečný parket ani po druhýkrát, musí zo šou odstúpiť. Aj keď Mária dúfala do poslednej chvíle, verdikt je už jasný. 

Galéria: Mária Čírová

Ako nám pred pár dňami sama prezradila, na jednom z tréningov si nešťastne natrhla medzirebrový sval a práve to sa jej stalo osudným. „Podľa lekárov som si pri zdvíhačke natrhla medzirebrový sval a s týmto neviem, či sa dá po tak krátkej pauze vrátiť na parket. Musím oddychovať, moja rekonvalescencia chce čas a pokoj. Žiaden stres a tlak,“ uviedla pre Topky.sk.

V tom čase ešte stále nebolo isté, či sa Mária v treťom kole ukáže a či bude môcť odtancovať svoje tanečné číslo s partnerom Jorisom Yacoubom. Všetko však nasvedčovalo tomu, že v šou bude musieť, žiaľ, skončiť. Jej najnovšie príspevky na sociálnej sieti tiež naznačovali jej koniec v súťaži.  A tak sa aj stalo. 

Podľa najnovších informácií už speváčku neuvidíte tancovať. „Môžeme potvrdiť, že pre pretrvávajúce zdravotné komplikácie sa Mária Čírová, žiaľ, nepostaví na tanečný parket ani túto nedeľu a odstupuje zo súťaže. Spolu s Jorisom nám budú veľmi chýbať. Márii prajeme skoré uzdravenie a veríme, že ju čoskoro privítame v hľadisku,“ znie stanovisko televízie Markíza.

Aktuálne je otázne, kto sa v nedeľu na tanečnom parkete predvedie. Stále tu je možnosť, že produkčný tím siahne aj po možnosti vrátiť späť do súťaže herca Victora Ibaru a tanečnicu Simonu Brecíkovú. V minulosti už diváci boli svedkami podobných situácií a Markíza vždy do hry vrátila posledný vypadnutý pár. Bude to tak aj teraz? Alebo sa po boku Jorisa ukáže úplne iná celebrita?

Viac o téme: Mária ČírováLet's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu