Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markíza už má NÁHRADU za zranenú Čírovú: TOTO je nový tanečník Let's Dance... Hneď bude mať IMUNITU!

Let's Dance už pozná náhradu za zranenú Máriu Čírovú. Zobraziť galériu (2)
Let's Dance už pozná náhradu za zranenú Máriu Čírovú. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Uplynulú nedeľu moderátori Let's Dance oznámili, že v 2. kole Let's Dance nevystúpi Mária Čírová (34). Dôvodom bolo jej zranenie, ktoré si spôsobila počas tréningu. Markíza dala speváčke týždeň, aby sa zotavila. Ten jej nestačil, a tak musela z projektu odstúpiť. A už je známe aj to, kto ju nahradí - TOTO je nový tanečník!

Keď moderátori Let's Dance v nedeľu večer oznámili, že Mária Čírová nevystúpi, prezradili aj to, čo bude nasledovať. Dali jej týždeň na zotavenie a ak by sa jej podarilo dať za ten čas dokopy, najbližšiu nedeľu v šou mohla pokračovať. No dnes je už známe, že si jej zranenia žiadajú dlhšie liečenie. Markíza preto musela hľadať náhradu. 

Mnohí tipovali, že by sa do projektu mohol vrátiť posledný vypadnutí, teda herec Victor Ibara a tanečnica Simona Brecíková. No nestane sa tak. Denník Nový Čas totiž prišiel s informáciou, kto sa už zajtra večer postaví na tanečný parket namiesto Čírovej. A prekvapivo to bude moderátor Telerána Vratko Sirági a spolu s ním tanečnica Anna Riebauerová.

Koľko času mal na trénovanie a či sa mu podarí tak narýchlo začleniť medzi tanečné páry, ktoré spolu trénujú už niekoľko týždňov, uvidíme už v nedeľu večer. No ako informuje Markíza, minimálne v 3. kole majú "vyhraté". „Ako náhradníci budú mať imunitu a postupujú do štvrtého kola,“ znie stanovisko televízie. 

Vratko Sirági je novým tanečníkom Let's Dance.
Zobraziť galériu (2)
Vratko Sirági je novým tanečníkom Let's Dance.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Mária ČírováLet's DanceVratko Sirági
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu