Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Geiss(en)ovcom na Slovensku NIČ NECHUTILO: Nad 7-chodovým menu od šéfkuchára ohŕňali nosom!

Geiss(en)ovcom na Slovensku nechutilo. Zobraziť galériu (5)
Geiss(en)ovcom na Slovensku nechutilo. (Zdroj: RTL)

BRATISLAVA - V máji minulého roka slávni Geissenovci zavítali na pozvanie Richarda Sulíka (55) aj na Slovensko. Pripravený bol pre nich niekoľkodňový program, počas ktorého si pozreli krásy našej krajiny a ochutnali viaceré jedlá. Boháčom však u nás nič nechutilo. Nad 7-chodovým menu od vychyteného šéfkuchára len ohŕňali nosom... Namiesto neho si vypýtali rezeň s hranolkami!

Hoci Geissenovci boli na Slovensku ešte v máji minulého roka, časť s našou krajinou sa na televízne obrazovky dostala až v týchto dňoch. Zatiaľ si ju mohli vychutnať len diváci nemeckej stanice RTL Zwei. No tí už mohli vidieť napríklad, ako dcéry známych boháčov olupujú zlaté ornamenty z historických zrkadiel na Bratislavskom hrade...

No a najnovšie aj to, ako ohŕňajú nosom nad jedlom od nášho šéfkuchára. Ten si pre Carmen, Roberta a ich dcéry Davinu a Shaniu pripravil 7-chodové kulinárske menu. No namiesto uznania, sa dočkal len potupy. „Kozí syr? Nejem. Potom príde na rad domáca pasta z husieho medvedíka. Počkať, čo je to pasta z husieho medvedíka?“ pýtala sa Shania. 

Geiss(en)ovcom na Slovensku NIČ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: RTL)

Geiss(en)ovcom na Slovensku NIČ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: RTL)

Tá napokon jedlo od šéfkuchára úplne odmietla a do kuchyne si išla vypýtať rezeň s hranolkami pre celú rodinu. „My sme proste Geissovci, nejedávame haute cuisine ani star cuisine, ale vlastne celkom normálne, jednoduché, výdatné a chutné jedlá,“ vyjadril sa Robert, ktorý so svojou rodinou uznávaného šéfkuchára určite nepotešil. 

Geiss(en)ovcom na Slovensku NIČ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: RTL)

Viac o téme: Geissovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu