Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Geissenky mali dopravnú NEHODU: Zrážka s iným autom!

Carmen a Robert Geissenovci Zobraziť galériu (5)
Carmen a Robert Geissenovci (Zdroj: Instagram)

MONAKO - Slávna rodina Geissenovcov riešila v týchto dňoch poriadne nepríjemnosti. Ako Shania a Davina prezradili, mali autonehodu. Našťastie sa im nič nestalo. Fotky zničeného luxusného auta zverejnili na sociálnej sieti Instagram.

Luxusné automobily sú v rodine Geissenovcov samozrejmosťou. Jazdu na rýchlych autách si užili aj počas svojej návštevy Slovenska, keď zavítali do Orechovej Potôni, kde si vyskúšali jazdu na pretekárskych autách.

Vodičský preukaz si nedávno spravila aj mladšia dcéra pracháča - Shania. Tá od rodičov dostala čierny Range Rover, ktorý ale počas uplynulého týždňa skončil v servise. A mladá blondínka má za sebou nepríjemnú skúsenosť. 

Ako jej sestra Davina informovala svojich followerov, mali nehodu. „Našťastie sa nám nič nestalo, keď do nás niekto vrazil. Ale Shanaino zlatíčko musí ísť do opravy. Dúfam, že ho bude mať čo najskôr späť,” uviedla k tomu. Zároveň pridala fotku zničeného auta. 

Geissenky mali dopravnú NEHODU:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Začiatkom tohto roka zažila Davina poriadnu drámu. Keď totiž šoférovala otcovo Porsche, začalo z ničoho nič horieť a následne na to vybuchlo. Blondínka skončila v nemocnici, kde jej museli dať kyslíkovú masku, lebo sa nadýchala splodín. 

Viac o téme: GeissenovciGeiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu