Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvé TV zábery Geissenovcov na Slovensku: Ľudia sú POBÚRENÍ... Toto je NAJVYŠŠÍ LEVEL HLÚPOSTI!

Davina a Shania
Davina a Shania (Zdroj: Instgram/ RTL2)

BRATISLAVA - Kritikou rozhodne nešetrili! Už najbližší pondelok sa na televízne obrazovky dostane prvá z epizód, ktorú slávni pracháči Geissenovci nakrúcali u nás, na Slovensku. Na sociálnych sieťach sa aktuálne objavila krátka upútavka, ktorá však verejnosť značne pobúrila. Pozerajte, prečo!


Prečítajte si tiež:  Návšteva Geissenovcov na Slovensku už v telke: Preboha, to je TRAPAS!


Keď k nám zavítala známa rodinka pracháčov, mnohí Slováci boli nadšení, iní na to zase pozerali s veľkou nevôľou. Tak či onak, Richard Sulík, ktorý ich k nám pozval, svoje rozhodnutie zdôvodňoval tým, že to má pomôcť nášmu cestovnému ruchu...

Avšak pri pohľade na to, čo dcéry Geissenovcov stvárali počas návštevy Bratislavského hradu, ostáva len dúfať, že ostatní turisti si z nich nebudú brať príklad! Mladé Geissenky boli totiž nadšené z nádherne zdobených miestností plnej zrkadiel a zlatých ornamentov. Davina sa rozhodla zisťovať, či ide o pravé zlato alebo nie a začala jedno zo zdobení orypovať nechtom. „Davina, veď ty práve kradneš. Chceš tu ísť do väzenia?” reagovala jej sestra Shania. 

Diskutujúci jej však pod odkazom zanechali oveľa drsnejšie slová. Azda nebolo jedinca, ktorý by jej konanie komentoval pozitívne. Pochopiteľne... „Nenchádzam slov! Toto je najvyšší level hlúposti! Tieto dve čo stvárajú! Arogancia a žiadna inteligencia!” znejú vybrané z komentárov. „Toto je tak smutné. Dokonalý príklad toho, že za peniaze si nekúpiš všetko. Vzdelanie a slušnosť im absolútne nič nehovoria,” zhodnotila istá diváčka. 

Prvú časť návštevy Geissenovcov na Slovensku odvysiela RTL2 v pondelok o 20:15.

Viac o téme: GeissenovciGeissenovci na Slovensku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu