Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Klamú Geissenovci celý svet? Pravda o okázalom luxuse a miliónové dlhy!

Robert a Carmen Zobraziť galériu (5)
Robert a Carmen (Zdroj: Instagram)

MONAKO - Pri pohľade na to, ako si pracháči Geissenovci užívajú svoj sladký a luxusný život, si nejeden smrteľník smutne povzdychne. Svoju reality šou, ktorá sa objavuje aj na našich obrazovkách, nakrúcajú už od roku 2011. Ako ale vyšlo najavo, netreba veriť úplne všetkému, čo vidíte...

Je jasné, že Robert, Carmen a ich dcéry Davina a Shania netrú biedu a podnikateľskými aktivitami a vlastným televíznym projektom si slušne zarobia. Neodmysliteľnou súčasťou ich luxusného života je aj prepychová jachta Indigo Star, ktorá je prezentovaná ako súčasť ich majetku.

Bild ale najnovšie uvádza, že to nie je celkom tak. Majiteľom štvormiliónovej jachty je totiž spoločnosť, v ktorej má Robert len určitý podiel. 38-metrové luxusné plavidlo si dokonca môžete prenajať za 15-tisíc eur na deň. 

VIDEO: Takto to na luxusnej jachte vyzerá.

Business Insider sa tiež bližšie pozrel na to, ako sú na tom pracháči Geissenovci, čo sa zisku týka. Pracháči majú celkovo 8 spoločností v 3 krajinách. Väčšina z nich vraj vykazuje stratu, sú v červených číslach a majú tiež miliónové dlhy... Pracháči sa k týmto informáciám zatiaľ nevyjadrili. Zdroj z ich okolia uviedol, že spomínané informácie o "červených číslach" pochádzajú z obdobia, keď svet sužovala pandémia. 

Klamú Geissenovci celý svet?
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: GeissenovciGeiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu